Нові функції Android 14, які з’являться на Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google, схоже, затримує випуск стабільного оновлення Android 14. Після пари випусків Developer Preview і п’яти загальнодоступних бета-оновлень Android 14 здавалося, що стабільна версія Android 14 не за горами, але вона була відкладена, а це означає, що брендам смартфонів також доведеться відкласти випуск.

Проте, Гугл анонсували деякі нові функції, які в кінцевому підсумку з’являться на всіх відносно сучасних смартфонах Android. Компанія оновлює свій знаменитий віджет “Короткий огляд”, додаток Google Wallet і кілька інших функцій.

Починаючи з віджета “Короткий огляд“, віджет пошуку Google відображатиме відповідну інформацію, включно зі сповіщеннями про погоду, оновленнями про поїздки (час у дорозі та пропозиції) і нагадуваннями про заходи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додаток Google Wallet дасть змогу імпортувати посадкові талони та QR-коди зі скріншотів і PDF-файлів, що дасть вам змогу легко отримати до них доступ під час подорожі літаком або під час входу в тренажерний зал.

Google також спрощує доступ до офісних зустрічей під час подорожей. Ви зможете переглядати мітинги або приєднуватися до них у Webex і Zoom, коли ваш телефон під’єднано до інформаційно-розважального пристрою, сумісного з Android Auto. Під час відвідування мітингів ви можете за потреби вимкнути мікрофон і завершити розмову.

У Google Assistant Routines ви зможете інтегрувати дані про сон з Fitbit або Google Fit. Таким чином, ви можете прослуховувати свої показники сну, коли прокидаєтеся.
Люди зі слабким зором зможуть використовувати нову функцію “Запитання і відповіді за зображеннями” на Lookout, щоб зробити візуальний контент доступнішим. Ця функція використовує штучний інтелект, щоб запропонувати більш докладний опис зображення. Люди можуть навіть ставити додаткові запитання про зображення, друкуючи або озвучуючи їх. Наразі функція підтримує 11 мов, але скоро це число досягне 34.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.