У мережі з’явилися перші справжні фото iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі влаштувавши витік фотографій нового флагманського смартфона Apple – iPhone 15. Ці унікальні знімки були зроблені безпосередньо на виробництві, на заводі Foxconn в Китаї, і вперше представили фанатам виключно правдивий погляд на очікуваний пристрій.

На фотографіях видно не тільки сам смартфон iPhone 15, але і його комплектація. Здається, що Apple зберігає традицію стильного і мінімалістичного дизайну. Знімки показують дві колірні версії – темно-фіолетову і срібну, а також підтверджують чутки про наявність S-подібних шпалер на екрані пристрою.

Один із цікавих моментів – коробка. У ній, як виявилося, не буде нічого надприродного, тільки стандартна документація і кабель з USB-C на USB-C. Раніше ходили чутки, що кабелі для iPhone 15 могли стати плетеними, але вони залишилися такими ж, як раніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фотографія коробки також розкриває попередження для працівників китайського заводу: суворо забороняється активувати пристрої до початку офіційних продажів. Порушникам загрожує штраф у розмірі 200 тисяч юанів, що еквівалентно приблизно 1,3 мільйона гривень.

Згідно з інформацією від нашого магазину, офіційна дата анонсу нового iPhone 15 запланована на 12 вересня. Відразу після презентації, Apple почне продажі в США 13 вересня, а в інших країнах світу – 16 вересня.

Ці фотографії безумовно викликали великий інтерес серед шанувальників Apple, які вже з нетерпінням чекають офіційного релізу iPhone 15. Якщо ви також хочете зануритися у світ інновацій від Apple, не забудьте стежити за нашим магазином, щоб бути в числі перших, хто зможе придбати цей приголомшливий смартфон. Ми завжди готові надати вам найкращі пропозиції та актуальну інформацію про нові продукти Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.