Великий витік інформації про iPhone 15 розкриває нові подробиці про наступні флагманські телефони Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже майже настав день презентації iPhone 15, і у зв’язку з наближенням вівторкового заходу ми отримали цілу низку додаткових чуток про чотири телефони Apple, які мають бути представлені 12 вересня.

Це інформація від надійного джерела – Марка Гурмана з Bloomberg, який підготував повний огляд майбутнього заходу: більшість із цих чуток ми вже чули в тій чи іншій формі, але тут є і цікава додаткова інформація.

За словами Гурмана, всі нові моделі iPhone 15 оснащуватимуться модернізованим чипом U2 для надширокосмугового зв’язку, який замінить U1 у телефонах iPhone 14. Це має означати більш точне відстеження пристрою через додаток Find My, який пропонує Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Гурман прогнозує, що найдорожчою моделлю дійсно буде iPhone 15 Pro Max, а не iPhone 15 Ultra. Обидві назви ми чуємо вже кілька місяців, але, судячи з усього, модель Ultra цього року не з’явиться.

Камери та акумулятори

Попередні чутки говорили про те, що iPhone 15 Pro Max отримає перископічний зум-об’єктив на одній зі своїх камер, і в останньому повідомленні говориться, що зум буде “близько 6x”. Це більше, ніж 3x на поточних моделях, тож це значна модернізація.

У продовження попередніх повідомлень Гурман повідомив, що моделі iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max дійсно перейдуть на титанову рамку з нержавіючої сталі. Нібито завдяки цьому моделі Pro стануть приблизно на 10% легшими за своїх попередників.

У статті Bloomberg також згадується, що економія часу автономної роботи стане “найбільшою перевагою” нових чипів A17 Bionic у моделях Pro, тому очікується, що ці телефони працюватимуть довше, ніж 23 години та 29 годин, пропоновані iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max відповідно.

Тепер у нас є дуже гарне уявлення про те, що Apple збирається представити наступного тижня.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.