Вартість компактнішого iPhone 15 Pro, як і раніше, починатиметься від $999

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на чутки про підвищення ціни на $100 для обох моделей iPhone 15 Pro, тайванська дослідницька компанія TrendForce прогнозує, що менша модель iPhone 15 Pro коштуватиме в США $999, як і iPhone 14 Pro.

TrendForce вважає, що подорожчає виключно iPhone 15 Pro Max. За прогнозами дослідницької компанії, вартість цього пристрою в США становитиме $1199, що на $100 більше, ніж у iPhone 14 Pro Max. Очікується, що пристрій буде оснащено перископічним об’єктивом, що забезпечує 6-кратний оптичний зум, який удвічі перевищує наявний максимум.

Незважаючи на прогнозоване підвищення ціни на Pro Max цього року, TrendForce очікує, що пристрій, як і раніше, буде оснащуватися 128 ГБ пам’яті, а не 256 ГБ, як передбачалося раніше. З іншого боку, дослідницька компанія очікує, що обидві моделі iPhone 15 Pro будуть оснащені 8 Гбайт оперативної пам’яті порівняно з 6 Гбайт у поточних моделях iPhone 14 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Час покаже, наскільки точні прогнози TrendForce, оскільки Apple представить лінійку iPhone 15 на своєму заході у вівторок, 12 вересня, о 20:00 за київським часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.