Про камери лінійки iPhone 15 відомо майже все

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Презентація Apple відбудеться менш ніж за тиждень, але для фанатів секретів уже майже не залишилося. Інсайдери старанно злили практично всю інформацію про майбутні iPhone 15, причому в більшості випадків вона досить конкретна.

Реклама

Так відбувається і з параметрами камер усіх чотирьох моделей. Ми заздалегідь знаємо, якими будуть модулі і лінзи iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Ultra. Ось вони:

iPhone 15 і iPhone 15 Plus

  • Основний модуль: 48 Мп, діафрагма ƒ/1,6
  • Надширик: 12 Мп, ƒ/2,4.

Базові моделі “п’ятнашок” отримають абсолютно новий 48 Мп-датчик від Sony, який буде помітно крутішим за такий в iPhone 14. Власник новинки отримає більш деталізовані фото; а ще їх можна буде “кропати” без втрати якості, нівелюючи відсутність телевіка.

Надширококутний модуль залишиться таким самим, як і торік. Він середньої якості, має невелику світлочутливість, але для рідкісних художніх кадрів його вистачить.

iPhone 15 Pro та iPhone 15 Ultra

  • Основний модуль: 48 Мп Sony IMX-803, ƒ/1,78
  • Телеоб’єктив: 12,7 Мп, ƒ/2,8, перископ (в Ultra).
  • Надширик: 13,4 Мп, ƒ/2,2.

У Pro-моделях поліпшені всі модулі, крім основного – він використовує торішній сенсор Sony IMX-803. Телевік прокачали, його роздільна здатність стала трохи вищою, як і світлочутливість. Те саме стосується і надширика.

Найцікавіший апдейт чекає нас у моделі iPhone 15 Ultra. Там Apple приготувала перший у своїй історії перископічний об’єктив. Очікується, що він забезпечить від 5 до 10 крат оптичного збільшення. У моделі iPhone 15 Pro перископ просто не помістився, тому він стане ексклюзивом найбільшої і найдорожчої моделі.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ