Новий iPhone SE 2 випустять в травні, але смартфон позбудеться 3,5 мм роз’єму для навушників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось нарешті і з’явилися перші подробиці про смартфон iPhone SE 2 від надійного джерела. Японський профільний ресурс Macotakara, який майже завжди публікує тільки достовірні дані, розповів про долю цього мобільного пристрою. Як вдалося з’ясувати, телефон представлять вже в наступному місяці – травні.

За даними джерела, iPhone SE 2 від компанії Apple надійде в продаж в травні нинішнього року, а отримає він все той же 4-дюймовий IPS-екран і дисплей, який бере свій початок ще з 2012 року, коли «яблучна» корпорація випустила iPhone 5 . Новинка отримає 4-ядерний процесор A10 Fusion, 2 ГБ оперативної пам’яті, а також успадкує від попередньої моделі модуль NFC, сумісний з платіжною системою Apple Pay.

Зовнішній вигляд iPhone SE 2 залишиться колишнім, але з одною значущою відмінністю від моделі зразка 2016 року. Новинка позбудеться звичного 3,5 мм роз’єму для навушників. За рахунок цього «яблучна» корпорація збільшить ємність акумуляторної батареї, хоча таке рішення пов’язане навіть не з цим. Шляхом відмови від звичайного «джека», керівництво Apple надає покупцям додаткову мотивацію для покупки бездротових навушників AirPods, ціна яких знаходиться на рівні 4500 гривень (в Україні).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також джерело вважає, що iPhone SE 2 може отримати захист від води і пилу за стандартом IP67, проте ця інформація не була підтверджена його інформатором, тому сподіватися на таку особливість сильно не варто. Швидше за все, Apple на стане проводити окремий спеціальний захід, присвячений цьому мобільному пристрою, обмежившись лише прес-релізом, в якому компанія озвучить його особливості та терміни початку продажів в різних регіонах світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.