Представлено Redmi 12R. Недорогий смартфон на Snapdragon 4 Gen 2 з акумулятором 5000 мАг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi анонсувала ще один смартфон із серії Redmi 12. Новинка називається Redmi 12R, не плутати з Redmi Note 12R.

За характеристиками девайс дуже схожий на раніше анонсовану модель Redmi 12 5G, але пристрої трохи відрізняються в плані дизайну. Ззаду, навколо основної камери, у 12R є велика чорна вставка з логотипом бренду. Схоже оформлення зазвичай отримують смартфони POCO.

Технічні характеристики

Redmi 12R пропонує 6.79-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ ( 2460 x 1080 пікселів), частотою оновлення 90 Гц і піковою яскравістю до 550 ніт. Серцем смартфона є Snapdragon 4 Gen 2 – бюджетний 4-нанометровий процесор, що працює з максимальною частотою 2.2 ГГц. Буде доступна тільки одна конфігурація з 4/128 ГБ пам’яті (оперативка LPDDR4X і сховище UFS 2.2) з можливістю розширення картами MicroSD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За живлення відповідає акумулятор ємністю 5000 мАг із зарядкою 18 Вт. Ззаду є подвійна камера на 50+2 МП, а в екрані зроблено отвір під 5-мегапіксельну фронталку. Інші характеристики смартфона включають бічний сканер відбитків пальців, 3.5 мм роз’єм для навушників, ІЧ-порт і захист від вологи за стандартом IP53. Чипа NFC для безконтактної оплати у цієї моделі немає.

Працює пристрій під управлінням Android 13 з інтерфейсом MIUI 14.

Ціна і дата виходу

Redmi 12R пропонується в єдиній версії 4/128 ГБ за 999 юанів. За поточним курсом це ~135 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.