Xiaomi Mi 7 стане першим Android-смартфоном, який отримає 3D-Face ID

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi недавно представила безрамковий смартфон Xiaomi Mi Mix 2S. Наступним великим анонсом виробника повинен стати флагманський Mi 7. Інформації про смартфон не так багато, але зараз з’явилося дещо цікаве про майбутню новинку.

Згідно зі звітом Digitimes, до третього кварталу цього року не варто чекати Android-смартфони з аналогом Face ID як у iPhone X. Багато виробників намагаються зробити схожу технологію, але це не так просто. Проте перший смартфон з 3D-скануванням особи можуть представити вже в кінці літа. І як повідомляє Digitimes ним стане Xiaomi Mi 7. Спочатку новинку повинні були представити раніше, але через проблеми з технологією анонс відклали.

Xiaomi Mi 7 отримає великий екран із співвідношенням сторін 18: 9. Швидше за все у нього також буде виріз, на якому розмістять той самий 3D-сканер особи, фронтальну камеру і розмовний динамік. За продуктивність смартфона буде відповідати топовий чіп цього року Snapdragon 845. Крім цього смартфон оснастять 6/8 ГБ оперативної пам’яті і подвійною камерою. Крім звичайного Mi 7 компанія Xiaomi може створити ще й Plus-версію смартфона, який, згідно з чутками, отримає сканер відбитків пальців під екраном.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.