Розкрито характеристики Sony Xperia 5 V

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні Sony оголосила дату анонсу свого нового смартфона під назвою Xperia 5 V. Його прем’єра відбудеться вже 1 вересня. Розкривати особливості новинки японська компанія зі зрозумілих причин не стала, проте в Мережу, схоже, витекли її ключові характеристики.

У базі даних популярного бенчмарка Geekbench засвітився якийсь раніше невідомий смартфон Sony з модельним номером XQ-DE54. Імовірно, це і є той самий Sony Xperia 5 V. Якщо це дійсно так, то прийдешній смартфон буде побудований на флагманській платформі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, що працює в поєднанні з 8 Гбайт оперативної пам’яті. В якості попередньо встановленої операційної системи буде заявлена Android 13. З таким набором Sony XQ-DE54 набрав 2004 бали в одноядерному режимі і 5059 балів у багатоядерному тесті.

Інші технічні характеристики Sony Xperia 5 V ще належить з’ясувати. І оскільки презентація відбудеться вже наступного тижня, чекати залишилося недовго.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.