Qualcomm представила процесори для ігрових консолей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Qualcomm поки не вдалося закріпитися в сегменті портативних ігрових пристроїв, але компанія продовжує намагатися. Вона анонсувала три чіпи, орієнтовані на використання в компактних консолях або геймерських планшетах: Snapdragon G3x Gen 2, Snapdragon G2 Gen 1 і Snapdragon G1 Gen 1.

Кілька років тому Qualcomm вже пробувала себе в портативному геймінгу з чипом Snapdragon G3 Gen 2. Однак із ним вийшов тільки один пристрій – ігровий планшет від Razer. Можливо, ситуація зміниться після виходу процесора другого покоління. Порівняно з попередником у нього на 30% вища продуктивність процесора і вдвічі потужніша графічна підсистема. Підтримується апаратне трасування променів і дисплеї з частотою до 144 Гц.

Snapdragon G2 і G1 значно поступаються старшій моделі в продуктивності і будуть використовуватися в пристроях, орієнтованих на хмарний геймінг і потокову трансляцію ігор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.