Apple може випускати кабель Thunderbolt для iPhone 15 Pro у вигляді окремого аксесуара

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

До анонсу лінійки iPhone 15 компанії Apple залишилося всього кілька тижнів, і чутки про появу порту USB-C, продовжують набирати обертів. Поки неясно, який саме стандарт Apple буде використовувати, але, схоже, компанія, принаймні, розглядає можливість використання Thunderbolt для Pro-моделей.

Реклама

Згідно з інформацією, отриманою від автора витоку під ніком KosutamiSan, компанія Apple може продавати короткий 0,8-метровий кабель з інтерфейсом USB 4 Gen 2 як додатковий аксесуар для iPhone 15 Pro. Цей кабель відрізняється від наявних варіантів і може видавати потужність 150 Вт.

Ці характеристики не обов’язково означають, що iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max будуть здатні заряджатися зі швидкістю 150 Вт або передавати дані зі швидкістю Thunderbolt. Однак це означає, що Apple може назвати порт Thunderbolt або USB 4 і запропонувати характеристики набагато вищі, ніж у наявного порту Lightning.

Ймовірно, Apple хоче, щоб покупці, яким важлива швидкість зарядки або передачі даних, платили окремо за кабель преміум-класу.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ