Топ-5 смартфонів, які топ за свої гроші

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Дивно жорстко економити на виборі смартфона – як і комп’ютера, годинника, взуття, автомобіля – речей, якими ви користуєтеся щодня. Недорогі й несоромні телефони існують: перевірені моделі, які якісно зібрані, добре оптимізовані, мають адекватні характеристики і не коштують захмарних грошей.

Реклама

Ми вибрали два десятки найкращих моделей, доступні для купівлі у 2023 році. Ми відібрали 5 пристроїв, про які можна сказати, що вони топ за свої гроші.

Samsung Galaxy A54 5G

Дуже збалансована модель, яку може собі дозволити практично кожен. Це субфлагман, але тут є якісний 6,4-дюймовий OLED-дисплей з підтримкою 120 Гц, потужний чип Exynos 1380, від 6 Гбайт оперативної пам’яті і потрійна камера. Дизайн у телефона такий, що апарат виглядатиме щонайменше не стародавнім через 3-4 роки використання. Юзери хвалять хорошу батарейку, вологозахист і приємні забарвлення на вибір. Це один з найпопулярніших смартфонів Samsung, що говорить багато про що.

Realme GT NEO 3

Ось “гоночна” модель від китайського бренду Realme, який, демпінгуючи, активно вибиває собі частку російського ринку. Футуристичний телефон – і ми не про його зухвалий дизайн. Цей апарат реально для майбутнього, тому що такі характеристики у 2023 році надлишкові: продуктивний чип MediaTek Dimensity 8100, 12 Гбайт оперативної пам’яті, 256 Гбайт вбудованої пам’яті, батарея з підтримкою ультрашвидкої зарядки 150 Вт. А ще є 5G – ну, точно, для майбутнього.

Xiaomi Poco F4 GT

Як відомо, найзручніші і найміцніші миші, клавіатури і крісла роблять для геймерів – у цієї категорії покупців підвищений запит на комфорт. Так і у випадку смартфонів: найпродуктивніші і найкрутіші за специфікаціями пристрої – це геймерські телефони. Poco F4 GT – це такий бюджетний ігровий сетап, доступний навіть рядовим користувачам. Тут шикарний 6,67-дюймовий OLED-дисплей, потужний флагманський чип, від 8 Гбайт ОЗП, потрійна камера з сенсором на 64 мегапікселі, батарейка з дуже спритним заряджанням – за 18 хвилин до 100%.

Google Pixel 7a

Apple-рабу складно уявити себе власником Samsung і OnePlus, але коли мене просять порадити хороший Android-смартфон, я завжди рекомендую “піксель”. Pixel 7a – практично ідеальний субфлагман. У нього чудова якість збірки, мінімалістичний дизайн, потужний фірмовий чип Tensor G2, 8 Гбайт ОЗП і шикарна камера – на думку багатьох експертів, вона знімає на рівні або навіть краще за флагманські iPhone. А ще Google дуже трепетно підтримує “пікселі”, тому 7a буде першим отримувати оновлення Android протягом 3-4 років.

iPhone SE (2022)

Не міг не включити в добірку “топів за свої гроші” пристрій від Apple – вважаємо, що в читачів має бути альтернатива з ОС, відмінною від Android. SE. Це непоказний на вигляд апарат із дизайном із 2016 року зі звичайним IPS-екраном, одинарною камерою і сканером відбитка пальця. Як він потрапив в еліту? По-перше, фірмова якість Apple, по-друге, спритний чип A15 Bionic (такий самий встановлений в iPhone 13), по-третє, гідні 4 Гбайт ОЗП, по-четверте, класна оптимізація. Він буде просто працювати і отримувати оновлення iOS – три-чотири роки мінімум.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ