Названо 10 найпотужніших мобільних пристроїв Apple за версією AnTuTu

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники мобільного бенчмарка AnTuTu опублікували оновлений список найпродуктивніших пристроїв Apple. На відміну від Android-гаджетів, де рейтинг змінюється практично щомісяця, у випадку з “яблучною” технікою зміни відбуваються вкрай рідко, що зумовлено невеликою кількістю релізів.

Без будь-яких сюрпризів найпотужнішим мобільним пристроєм Apple за підсумками липня 2023 року став iPad Pro 12.9 6-го покоління з процесором M2. Друге місце з помітним відставанням посів його “молодший брат” iPad Pro 11 6-го покоління з таким же чипсетом. Різницю в більш ніж 100 тисяч балів можна пояснити більшими розмірами 12,9-дюймової моделі, що сприяє кращому розсіюванню тепла і, як результат, меншому троттлінгу під навантаженням. З відривом ще в майже 100 тисяч балів на третьому місці розташувався iPad Pro 12.9 12.9 5-го покоління з чипом M1.

Що ж стосується “яблучних” смартфонів, то найпродуктивнішим на даний момент залишається iPhone 14 Pro | 14 Pro Max з процесором A16 Bionic. Втім, уже у вересневому рейтингу список пристроїв може змінитися, оскільки наступного місяця очікується реліз нових iPhone 15-ї серії з процесором A17 Bionic у Pro-моделях і A16 Bionic – у базових.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.