Смартфони

Samsung Galaxy S24 Ultra – Характеристики стали відомі за кілька місяців до запуску

Share
Час читання: 2 хв.

Samsung щойно випустила Galaxy Z Flip 5 і Galaxy Z Fold 5. Ці телефони ще навіть не доступні в більшості країн. Але повідомлення про наступний великий запуск – Galaxy S24 – уже почали надходити повним ходом. Кілька днів тому була розкрита інформація про його дисплей і камеру. Новий слух розкриває більш повне уявлення про специфікації Galaxy S24 Ultra.

За словами інсайдера Йогеша Брара, Galaxy S24 Ultra буде оснащений чотирма камерами на задній панелі, включно з основною камерою на 200 МП, надширококутною камерою на 12 МП, телеоб’єктивом на 50 МП (із 3-кратним оптичним зумом) і камерою на 10 МП із перископомічним об’єктивом (із 10-кратним оптичним зумом). 200-мегапіксельна основна камера, ймовірно, буде тим самим датчиком ISOCELL HP2, який використовується в Galaxy S23 Ultra. Надширока камера також може використовувати той самий датчик, що і Galaxy S23 Ultra.

50-мегапіксельний телеоб’єктив – це серйозне оновлення порівняно з 10-мегапіксельним телеоб’єктивом Galaxy S23 Ultra. У вчорашньому звіті стверджувалося, що це буде 1/2,52-дюймовий сенсор з пікселями 0,7 мкм. Сенсор більшого розміру з вищою роздільною здатністю повинен забезпечувати істотне поліпшення якості зображення. 10-мегапіксельний телеоб’єктив із 10-кратним оптичним зумом може мати невеликі покращення. Подейкують, що на передній панелі Galaxy S24 Ultra встановлено ту саму 12-мегапіксельну селфі-камеру, що й у Galaxy S23.

Повідомляється, що всередині Galaxy S24 Ultra використовуватиме чип Exynos 2400 у деяких країнах (більша частина Азії та Європи) і процесор Snapdragon 8 Gen 3 в інших країнах (Північна Америка і Південна Корея). Інсайдер стверджує, що наступний флагманський телефон Samsung матиме акумулятор ємністю 5,000 мАг і швидку зарядку 45 Вт, як і його попередник. Очікується, що в телефоні з’являться й інші поліпшення, зокрема яскравіший екран і більше можливостей пам’яті.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Новий Cubot KingKong Star 2 оснащено передовими характеристиками

    Компанія Cubot радо представила свій новий захищений смартфон KingKong Star 2, який вже наступного місяця…

    29.09.2024

    Як продовжити термін служби батареї смартфона: поради експертів

    Термін служби батареї смартфона можна значно продовжити, якщо дотримуватися кількох простих рекомендацій, які допомагають знизити…

    29.09.2024

    Opera випустила нові функції та оновлення з ШІ для браузерів Opera One і GX

    На заході Opera Browser Days компанія Opera представила оновлення для своїх браузерів Opera One та…

    29.09.2024

    Xiaomi 14T Pro виходить на європейський ринок без зарядного блоку

    Xiaomi вирішила виключити комплектний зарядний пристрій із європейської версії смартфона 14T Pro. Замість нього у…

    29.09.2024

    iPhone 16 Pro Max лідирує у тесті на час роботи батареї

    iPhone 16 Pro Max продемонстрував найкращий час автономної роботи серед популярних смартфонів, згідно з оновленим…

    29.09.2024

    Google представила технологію проектування мікросхем AlphaChip за допомогою ШІ

    Google презентувала нову технологію розробки мікросхем під назвою AlphaChip, що використовує штучний інтелект. AlphaChip реалізує…

    29.09.2024