Samsung Galaxy S24 Ultra – Характеристики стали відомі за кілька місяців до запуску

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Samsung щойно випустила Galaxy Z Flip 5 і Galaxy Z Fold 5. Ці телефони ще навіть не доступні в більшості країн. Але повідомлення про наступний великий запуск – Galaxy S24 – уже почали надходити повним ходом. Кілька днів тому була розкрита інформація про його дисплей і камеру. Новий слух розкриває більш повне уявлення про специфікації Galaxy S24 Ultra.

Реклама

За словами інсайдера Йогеша Брара, Galaxy S24 Ultra буде оснащений чотирма камерами на задній панелі, включно з основною камерою на 200 МП, надширококутною камерою на 12 МП, телеоб’єктивом на 50 МП (із 3-кратним оптичним зумом) і камерою на 10 МП із перископомічним об’єктивом (із 10-кратним оптичним зумом). 200-мегапіксельна основна камера, ймовірно, буде тим самим датчиком ISOCELL HP2, який використовується в Galaxy S23 Ultra. Надширока камера також може використовувати той самий датчик, що і Galaxy S23 Ultra.

50-мегапіксельний телеоб’єктив – це серйозне оновлення порівняно з 10-мегапіксельним телеоб’єктивом Galaxy S23 Ultra. У вчорашньому звіті стверджувалося, що це буде 1/2,52-дюймовий сенсор з пікселями 0,7 мкм. Сенсор більшого розміру з вищою роздільною здатністю повинен забезпечувати істотне поліпшення якості зображення. 10-мегапіксельний телеоб’єктив із 10-кратним оптичним зумом може мати невеликі покращення. Подейкують, що на передній панелі Galaxy S24 Ultra встановлено ту саму 12-мегапіксельну селфі-камеру, що й у Galaxy S23.

Повідомляється, що всередині Galaxy S24 Ultra використовуватиме чип Exynos 2400 у деяких країнах (більша частина Азії та Європи) і процесор Snapdragon 8 Gen 3 в інших країнах (Північна Америка і Південна Корея). Інсайдер стверджує, що наступний флагманський телефон Samsung матиме акумулятор ємністю 5,000 мАг і швидку зарядку 45 Вт, як і його попередник. Очікується, що в телефоні з’являться й інші поліпшення, зокрема яскравіший екран і більше можливостей пам’яті.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ