Honor готує недорогий складаний смартфон Honor Magic V2 Lite

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Інсайдери повідомляють, що пристрій може вийти вже наступного місяця за ціною звичайного середняка.

Реклама

У соцмережі Weibo з’явилася інформація про те, що HONOR активно розробляє доступну версію складного смартфона HONOR Magic V2.

За даними джерел, новинка може отримати чіпсет Snapdragon 8+ Gen 1 і цінник у 5000 юанів (~$685). Завдяки цьому він стане найдоступнішим складним смартфоном у світі. Для порівняння топовий HONOR Magic V2, представлений минулого місяця, коштує від 8999 юанів (~$1233).

Цілком імовірно, що Lite-версія також отримає два екрани і три камери, але зі спрощеними характеристиками. Нагадаємо, HONOR Magic V2 отримав чип Snapdragon 8 Gen 2, 16 ГБ оперативної пам’яті, 7,92-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2156×2344 пікселів і частотою оновлення 120 Гц, основну камеру на 50 Мп, телеоб’єктив на 20 Мп і надширик на 50 Мп, а також батарею ємністю 5000 мАг.

Очікується, що HONOR представить Magic V2 Lite вже у вересні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: