Смартфони

Названо 15 найкращих смартфонів із “чистим” Android на 2023 рік

Share

Експерт YouTube-каналу Tech Spurt назвав 15 найкращих на сьогодні телефонів, які працюють на «чистій» операційній системі Android. Вони точно не довго запускатимуться і гальмуватимуть.

Pixel 7a . Більшість буде досить цим телефоном. він пропонує характеристики, аналогічні Pixel 7, а також одну з найкращих камер у даній ціновій категорії (приклади знімків – нижче). Крім того, цей апарат дуже компактний і має діагональ лише 6,1 дюйма. Працює він на флагманському процесорі Tensor 2. Щоправда, іноді він також досить сильно нагрівається.

Pixel 7&Pro . Коштують вони трохи дорожче, ніж Pixel 7a. Основна камера мають дозвіл вже 50 МП, і вона дійсно видає якісні знімки. Також смартфони мають швидкий автофокус. Оснащені смартфони чіпсетом Google Tensor G2+. Незважаючи на те, що вони іноді можуть грітися, вони все одно справляються з будь-якими завданнями. На Pixel 7 встановлений екран з частотою оновлення 90 Гц, на Pixel 7 Pro – 120 Гц. Крім того, обидва апарати працюють один день за рахунок батареї на 5000 мА * год.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Pixel Fold . Підійде для любителів доладних смартфонів. У порівнянні з Samsung Galaxy Z він більш компактний.

Asus Zenfone 10 . Це невеликий телефон із діагоналлю менше 6 дюймів. Виглядає він навіть більш витончено, ніж Pixel 7a. З процесорів на ньому стоїть Snapdragon 8 Gen 2. Ви отримаєте також 2 роки оновлень операційної системи та 3 роки оновлень безпеки. Камера у Zenfone 10 теж не така гарна в порівнянні з Pixel.

Nothing Phone 1 . Продуктивність у нього набагато краще, ніж у Pixel 6. Те саме стосується камери: фото за якістю близькі до смартфонів Pixel. Ви також отримуєте 3 роки оновлень операційної системи та 4 роки оновлень безпеки.

Nothing Phone 2 . Він оснащений Snapdragon 8 Plus Gen 1. В результаті ви отримаєте більш плавну роботу протягом тривалого часу. Заряджатися апарат теж буде швидше, ніж Nothing Phone 1. Оновлення торкнулися також дисплея, камер і датчиків на задній панелі.

Motorola Edge 40 Pro . 50-мегапіксельна камера цього смартфону видає досить непогані знімки. OLED-екран апарата має частоту поновлення 165 Гц. Працює він на процесорі Snapdragon 8 Gen 2. Крім того, Motorola Edge 40 Pro підтримує провідну зарядку потужністю 125 Вт.

Motorola Edge 40 . Ця модель стане гарною альтернативою, якщо у вас не вистачає грошей на Pro-версію. Працює вона на MediaTek Dimensity 8020 та має преміальні функції. Наприклад, екран із частотою оновлення 144 Гц, 50-мегапіксельну потужну камеру, заряджання на 68 Вт.

Motorola Edge 30 Fusion . Він може похвалитися камерою на 50 МП, що підійде для повсякденної зйомки. Працює апарат досить плавно. Завдяки акумулятору ємністю 4400 мА * год ви зможете грати хоч весь день. Також доступна зарядка на 68 Вт.

Motorola Edge 30 Neo . Приємний компактний смартфон із діагоналлю 6,28 дюйма. Він нагадує Zenfone 9 та Pixel 7a. Дисплей має частоту оновлення 120 Гц. З процесором Snapdragon 695 ви також зможете запускати нові ігри, хоч і з нижчими налаштуваннями графіки. У комплекті з пристроєм заряджається 68 Вт. Щодо фото, правда, модель поступається Pixel 7a з аналогічною ціною.

Motorola RAZR 40 Ultra . Це один із найкращих компактних смартфонів, який ви можете взяти у 2023 році. Зовнішній екран підтримує частоту оновлення 144 Гц, і за допомогою нього зручно керувати апаратом. Частота оновлення внутрішнього 6,9-дюймового екрану складає 165 Гц. Оснащений смартфон процесором Snapdragon 8 Plus Gen 1.

Motorola Moto G82 . Його особливість – великий OLED-екран із частотою оновлення 120 Гц. Також ви отримуєте великий акумулятор на 5000 мА * год, можливість розширити внутрішню пам’ять за допомогою карти пам’яті, процесор Snapdragon 695. Потужності процесора достатньо буде для PUBG, Call of Duty, Genshin Impact.

Motorola Moto G62 . Ви можете придбати цю модель ще за менші гроші, ніж Moto G82. Оснащений смартфон роз’ємом для навушників, підтримкою NFC, micro SD. При цьому 6,5-дюймовий IPS-екран тут звичайнісінький, але частота оновлення у нього – 120 Гц. Працює модель Snapdragon 480 Plus з підтримкою 5G.

Nokia X30 5G . Цей телефон виконаний із екологічно чистих матеріалів. Крім того, він оснащений 6,43-дюймовим OLED-дисплеєм та стереодинаміками. Ви отримуватимете для нього оновлення ОС аж до Android 15. Камера у X30 5G має 50 МП і робить кращі знімки серед багатьох пристроїв Nokia. Хоча фото поступаються тим, що зроблено на Pixel.

Nokia G60 5G . Ще один смартфон, виготовлений із повністю перероблених матеріалів. Працює він на Snapdragon 695. Екран у G60, щоправда, IPS, але дуже непоганий. Час автономної роботи у цього смартфона теж добрий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Android
  • Останні записи

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024