Названо 15 найкращих смартфонів із “чистим” Android на 2023 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерт YouTube-каналу Tech Spurt назвав 15 найкращих на сьогодні телефонів, які працюють на «чистій» операційній системі Android. Вони точно не довго запускатимуться і гальмуватимуть.

Pixel 7a . Більшість буде досить цим телефоном. він пропонує характеристики, аналогічні Pixel 7, а також одну з найкращих камер у даній ціновій категорії (приклади знімків – нижче). Крім того, цей апарат дуже компактний і має діагональ лише 6,1 дюйма. Працює він на флагманському процесорі Tensor 2. Щоправда, іноді він також досить сильно нагрівається.

Pixel 7&Pro . Коштують вони трохи дорожче, ніж Pixel 7a. Основна камера мають дозвіл вже 50 МП, і вона дійсно видає якісні знімки. Також смартфони мають швидкий автофокус. Оснащені смартфони чіпсетом Google Tensor G2+. Незважаючи на те, що вони іноді можуть грітися, вони все одно справляються з будь-якими завданнями. На Pixel 7 встановлений екран з частотою оновлення 90 Гц, на Pixel 7 Pro – 120 Гц. Крім того, обидва апарати працюють один день за рахунок батареї на 5000 мА * год.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Pixel Fold . Підійде для любителів доладних смартфонів. У порівнянні з Samsung Galaxy Z він більш компактний.

Asus Zenfone 10 . Це невеликий телефон із діагоналлю менше 6 дюймів. Виглядає він навіть більш витончено, ніж Pixel 7a. З процесорів на ньому стоїть Snapdragon 8 Gen 2. Ви отримаєте також 2 роки оновлень операційної системи та 3 роки оновлень безпеки. Камера у Zenfone 10 теж не така гарна в порівнянні з Pixel.

Nothing Phone 1 . Продуктивність у нього набагато краще, ніж у Pixel 6. Те саме стосується камери: фото за якістю близькі до смартфонів Pixel. Ви також отримуєте 3 роки оновлень операційної системи та 4 роки оновлень безпеки.

Nothing Phone 2 . Він оснащений Snapdragon 8 Plus Gen 1. В результаті ви отримаєте більш плавну роботу протягом тривалого часу. Заряджатися апарат теж буде швидше, ніж Nothing Phone 1. Оновлення торкнулися також дисплея, камер і датчиків на задній панелі.

Motorola Edge 40 Pro . 50-мегапіксельна камера цього смартфону видає досить непогані знімки. OLED-екран апарата має частоту поновлення 165 Гц. Працює він на процесорі Snapdragon 8 Gen 2. Крім того, Motorola Edge 40 Pro підтримує провідну зарядку потужністю 125 Вт.

Motorola Edge 40 . Ця модель стане гарною альтернативою, якщо у вас не вистачає грошей на Pro-версію. Працює вона на MediaTek Dimensity 8020 та має преміальні функції. Наприклад, екран із частотою оновлення 144 Гц, 50-мегапіксельну потужну камеру, заряджання на 68 Вт.

Motorola Edge 30 Fusion . Він може похвалитися камерою на 50 МП, що підійде для повсякденної зйомки. Працює апарат досить плавно. Завдяки акумулятору ємністю 4400 мА * год ви зможете грати хоч весь день. Також доступна зарядка на 68 Вт.

Motorola Edge 30 Neo . Приємний компактний смартфон із діагоналлю 6,28 дюйма. Він нагадує Zenfone 9 та Pixel 7a. Дисплей має частоту оновлення 120 Гц. З процесором Snapdragon 695 ви також зможете запускати нові ігри, хоч і з нижчими налаштуваннями графіки. У комплекті з пристроєм заряджається 68 Вт. Щодо фото, правда, модель поступається Pixel 7a з аналогічною ціною.

Motorola RAZR 40 Ultra . Це один із найкращих компактних смартфонів, який ви можете взяти у 2023 році. Зовнішній екран підтримує частоту оновлення 144 Гц, і за допомогою нього зручно керувати апаратом. Частота оновлення внутрішнього 6,9-дюймового екрану складає 165 Гц. Оснащений смартфон процесором Snapdragon 8 Plus Gen 1.

Motorola Moto G82 . Його особливість – великий OLED-екран із частотою оновлення 120 Гц. Також ви отримуєте великий акумулятор на 5000 мА * год, можливість розширити внутрішню пам’ять за допомогою карти пам’яті, процесор Snapdragon 695. Потужності процесора достатньо буде для PUBG, Call of Duty, Genshin Impact.

Motorola Moto G62 . Ви можете придбати цю модель ще за менші гроші, ніж Moto G82. Оснащений смартфон роз’ємом для навушників, підтримкою NFC, micro SD. При цьому 6,5-дюймовий IPS-екран тут звичайнісінький, але частота оновлення у нього – 120 Гц. Працює модель Snapdragon 480 Plus з підтримкою 5G.

Nokia X30 5G . Цей телефон виконаний із екологічно чистих матеріалів. Крім того, він оснащений 6,43-дюймовим OLED-дисплеєм та стереодинаміками. Ви отримуватимете для нього оновлення ОС аж до Android 15. Камера у X30 5G має 50 МП і робить кращі знімки серед багатьох пристроїв Nokia. Хоча фото поступаються тим, що зроблено на Pixel.

Nokia G60 5G . Ще один смартфон, виготовлений із повністю перероблених матеріалів. Працює він на Snapdragon 695. Екран у G60, щоправда, IPS, але дуже непоганий. Час автономної роботи у цього смартфона теж добрий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.