Xiaomi готує недорогий смартфон Redmi S2 з подвійною камерою і Face Unlock

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс XDA-Developers поділився інформацією про те, що компанія Xiaomi збирається представити новий бюджетний смартфон з назвою Redmi S2.

Подробиці про новинку були знайдені в файлах прошивки. З цього стало відомо, що Redmi S2 отримає LCD екран зі співвідношенням сторін 18: 9 і роздільною здатністю HD + (1440 × 720p). За продуктивність смартфона буде відповідати перевірений процесор Snapdragon 625, який також встановлений в багатьох пристроях Xiaomi. Також новинка отримає 16 ГБ вбудованої пам’яті і слот під microSD.

Інформація про інші конфігурації і ОЗП відсутня. Але можна припустити, що їх буде дві: 2/16 ГБ і 3/32 ГБ. У файлах прошивки ще говорилося про батарею на 3080 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що це бюджетний пристрій, Xiaomi встановить в нього подвійну камеру. Основний модуль – 12 Мп Sony IMX486 або 12 Мп OmniVision OV12A10. Другорядний, на 5 Мп від Samsung (S5K5E8). У свою чергу, «Фронталці» дістанеться 5 Мп камера з функцією «Face Unlock». У камері також буде «портретний» режим і електронна стабілізація.

Інформації про дату анонса пристрою поки немає. Відомо лише те, що він буде продаватися в Китаї і Індії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.