Які смартфони вважаються найкращими просто зараз: експерти склали рейтинг

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Якщо ви давно планували оновити свій смартфон, редакція авторитетного порталу PhoneArena склала список із десяти найкращих моделей на будь-який бюджет, які можна сміливо брати зараз.

Реклама

До списку увійшли апарати від Apple, Google, Samsung, Asus, Sony та OnePlus. Топ заснований на думці фахівців та відгуках користувачів мережі.

iPhone 14 Pro Max  – найкращий iPhone, доступний на даний момент, і один із найкращих флагманів на ринку в принципі. Якщо дивитися на характеристики, то цей айфон не застаріє ще 3-4 роки, а апдейти iOS він отримуватиме аж до 2028 року.

Galaxy S23 Ultra  – найкращий Android-телефон, який можна купити прямо зараз. Тут є все: крута камера, швидкий процесор, яскравий та соковитий AMOLED-екран і те, чого не вистачає іншим флагманам – стілус.

Pixel 7 Pro  – найвигідніший камерофон на ринку. З коробки він працює на чистому Android 13 і першим отримає Android 14 і нові функції.

Galaxy Z Fold 5  – безумовно найкращий складаний телефон у 2023 році. Якщо ви хочете пересісти на складний поїзд, на даний момент на ринку немає нічого кращого. Нове покоління отримало флагманське залізо та найтоповіші опції.

Galaxy Z Flip 5  – найкраща розкладачка. Ця модель складається навпіл, а не розгортається до планшета. Якщо ви сумуєте за компактними телефонами минулого, серія Z Flip може вам підійти.

Asus Zenfone 10  – найкращий флагманський компакт на ринку з потужним залізом. Це не крихітний, але водночас і не гігантський девайс: в арсеналі яскравий 5,92-дюймовий OLED-дисплей на 144 Гц.

Sony Xperia 1 V  – найпреміальніший камерофон на ринку. Апарат насамперед призначений для справжніх любителів фотографії.

OnePlus 11  – один із найкращих флагманів за свої гроші. У нього крута камера, одна з найшвидших провідних зарядок на ринку та адекватна ціна.

Pixel 7a  – найкращий бюджетний флагман на Android. Ви отримуєте всі «фішки» старших моделей та унікальний дизайн за невеликі гроші.

iPhone 13 mini  – останній маленький айфон. Він міститься в будь-якій долоні, акуратно виглядає в руках і не випирає з кишені. З іншого боку, він не обділений у плані продуктивності – у 13 mini такий потужний процесор, що і у 13 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: