24 ГБ ОЗП, Dimensity 9200+, 144 Гц: подробиці про Xiaomi Redmi K60 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi K60 Ultra поповнить ряди пристроїв, що володіють вражаючими технічними характеристиками. Телефон матиме величезний обсяг флеш-пам’яті – 1 ТБ і 24 ГБ оперативної пам’яті, і це далеко не все. Офіційна презентація намічена на 14 серпня, одночасно з представленням Mi Mix Fold 3 в Китаї.

Слова відомих інсайдерів підтверджують його топові характеристики. Дисплей із частотою 144 Гц, процесор MediaTek Dimensity 9200+ і швидка зарядка потужністю 120 Вт – це лише верхівка айсберга. Про це пише Digital Chat Station.

Тизери від Redmi, якими поділився Ice Universe у Twitter, підтвердили, що K60 Ultra дійсно пропонуватиме до 24 ГБ оперативної пам’яті та 1 ТБ для зберігання даних. Це ставить його в один ряд з OnePlus Ace 2 Pro: обидва пристрої пропонують справжні, а не віртуальні модулі пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що презентація Xiaomi відбудеться під час тригодинного заходу, на якому буде представлено Mi Mix Fold 3.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.