Firefox для Android отримає головну особливість десктопної версії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Mozilla анонсувала велике оновлення Firefox для платформи Android. Незабаром мобільна версія браузера отримає головну перевагу десктопних рішень – підтримку тисяч розширень з репозиторію для ПК. Розробники також розкрили терміни релізу нововведення.

Згідно з офіційним блогом Mozilla, відкрита екосистема розширень на сайті addons.mozilla.org стане доступна для Android-версії Firefox найближчими місяцями. Точна дата апгрейда мобільного браузера буде оголошена на початку вересня. При цьому очікується, що компанія “прокачає” його вже до кінця поточного року.

“У просторі мобільного браузера так багато творчого потенціалу, який можна розкрити. Mozilla хоче надати розробникам найкращу підтримку, щоб вони мали можливість створювати сучасні мобільні веб-розширення”, – заявив Джорджіо Натілі, технічний директор Firefox.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Команда Mozilla також опублікувала інструкцію для розробників щодо модифікації розширень для мобільного браузера. Попередньо вони зможуть провести “обкатку” в тестовій збірці програми (Firefox Nightly).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.