Xiaomi Redmi S2 – новий недорогий смартфон з подвійною камерою і сканером особи

Незабаром компанія Xiaomi почне активно випускати на ринок нові моделі мобільних пристроїв. Зовсім скоро відбудеться презентація моделі Mi 6X , а потім публіці повинні показати два інших телефону – Mi 7 і Mi Max 3. Проте, виробник не збирається зупинятися на досягнутому, тому як він готується до презентації нового недорогого смартфона, яким стане Xiaomi Redmi S2 . Основою телефону послужить 8-ядерний процесор від Qualcomm, а на тильній частині корпусу знайдеться місце для подвійної основної камери.

На форумі XDA Developers з’явилася інформація про смартфон Xiaomi Redmi S2, згадка якого вдалося знайти в свіжої тестової версії прошивки MIUI 9. Розробники зуміли з’ясувати його технічні характеристик і пролити світло на деякі особливості. Виявилося, що мобільний пристрій отримає IPS-дисплей зі співвідношенням сторін 18:9 і роздільною здатністю 1440 на 720 пікселів (HD +), тоді як апаратною основою стане 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 625.

В іншому, Xiaomi Redmi S2 отримає 2/3 ГБ оперативної і 16/32 ГБ постійної флеш-пам’яті, слот для установки карт пам’яті microSD до 256 ГБ включно, подвійну основну (12 Мп + 5 Мп) камеру з підтримкою ефекту розмиття заднього фону та 2-кратного оптичного зуму, а також фронтальну камеру зі спалахом і підтримкою сканера особи Face ID. Прямо «з коробки» на мобільний пристрій виявиться встановлена ​​операційна система Android 8.1 Oreo, але, звичайно, під виглядом прошивки MIUI 9.

Ємність акумуляторної батареї в майбутню новинку становить 3080 мАг, причому вона, ймовірно, отримає підтримку технології швидкої зарядки. Корпус мобільного пристрою гарантовано виявиться виконаний з металу, а на його задній кришці знайдеться місце не тільки для здвоєної фотокамери, але ще і для сканера відбитків пальців. Офіційна презентація Xiaomi Redmi S2 має відбутися в травні-червні нинішнього року, а купити цей телефон можна буде виключно в Китаї і Індії. Цінник виявиться на рівні $150.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.