Названі смартфони, що найчастіше ламаються

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І це не смартфони китайських виробників

У світі безліч виробників смартфонів, які випускають пристрої з найрізноманітніших цінових категорій. Проте, будь-яка електроніка може зламатися в будь-який момент, але від якості її складання і надійності комплектуючих залежить, з якою ймовірністю це може статися.

Експерти проаналізували поломки гаджетів і прийшли до висновку, що 29% смартфонів Apple виходять з ладу, тоді як у Samsung цей показник знаходиться на рівні 20%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Самим часто ремонтованими смартфонами від Apple є iPhone 5 і iPhone 6. На третьому місці йде iPhone 5s, тоді як на четвертому і п’ятому – iPhone 6s і iPhone 4s.

Найбільш часто виходять з ладу Samsung є моделі Galaxy A5 (2017) і Galaxy S7.

Найчастіше власникам цих мобільних пристроїв доводиться стикатися з необхідністю заміни батареї, також, в деяких випадках, з ладу виходить екран, ламається роз’єм для підключення кабелю зарядки, або ж перегорає вся системна плата.

Смартфони Xiaomi, Huawei, Lenovo, Meizu і LeEco складають 17% від всієї частки ремонту мобільних пристроїв.

Експерти вважають, що китайські телефони також іноді виявляються бракованими, проте їх власники не хочуть морочитися з ремонтом в силу різних причин.

Найнадійнішими смартфонами, які доводиться ремонтувати рідше інших, є гаджети від Sony, LG, Nokia, Motorola і Fly. Їх власники найменше спілкуються в сервіси для ремонту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.