Рендери OnePlus Open розкривають незвичайний дизайн першого складного смартфона бренду

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутній флагман із гнучким екраном підозріло сильно нагадує Oppo Find N2. Напередодні швидкого виходу першого складного пристрою від OnePlus у мережі з’явилися нові рендери передбачуваного OnePlus Open. До речі, сама компанія вже підтвердила цю назву, але дата презентації поки не розголошується.


Зображення, якими поділився авторитетний інсайдер Стів “OnLeaks” Хеммерстоффер, демонструють схожість з Oppo Find N2. У складеному стані девайс ширший за звичайні смартфони, але при цьому коротший, а в розкладеному він являє собою квадрат.


На спинці розташований круглий блок із трьома камерами, логотипом Hasselblad і датчиком ToF. Крім того, у смартфона плоскі грані, а задня панель обтягнута штучною шкірою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


За даними джерела, OnePlus Open отримає 7,8-дюймовий внутрішній екран і 6,3-дюймовий зовнішній із частотою оновлення 120 Гц, чипсет Snapdragon 8 Gen 2, до 16 ГБ оперативної і до 256 ГБ вбудованої пам’яті, а також камери на 48+48+64 Мп і батарею ємністю 4800 мАг із підтримкою швидкої зарядки потужністю до 67 Вт.

Офіційний анонс може відбутися вже цього місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.