iPhone 11 Pro Max названо найбільш надійним серед інших смартфонів Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналіст порталу 9to5Mac Філіпе Еспозіто несподівано дійшов висновку, що iPhone 11 Pro Max – найбільш “корисний” айфон серед інших моделей.

За словами Еспозіто, екран його iPhone 14 Pro Max вигорів разом з елементами екрана блокування, і, віддавши пристрій у ремонт, він почав користуватися iPhone 11 Pro Max. Еспозіто описав цю модель як таку, що має вигнутий корпус, тоншу порівняно з iPhone 14 Pro Max, з помітно меншими камерами та легшу. На його думку, поточні моделі айфонів незручно тримати без чохла.

Еспозіто зазначив, що у 14-ї моделі дисплей кращий, але у 11-ї при роботі не виникає незручностей. Також Еспозіто як активному користувачеві iPhone 14 Pro Max не захотілося повертати Dynamic Island, відсутню в iPhone 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналіст встановив на цю модель бета-версію iOS 17 і не побачив жодних проблем. За його словами, смартфон 2019 року випуску цілком продуктивний і “справляється зі своїм завданням без помітних уповільнень або збоїв”.

У підсумку журналіст дійшов висновку, що iPhone 11 Pro Max не має “косметичних”, по суті, непотрібних функцій, якими сповнені поточні моделі. Тому Еспозіто визнав модель 2019 року найбільш “корисною”.

“Більшість нових функцій, представлених останніми роками, мають більш косметичний характер, ніж будь-коли. Дивлячись на мій iPhone 11, я впевнений, що більшість людей, які все ще використовують його, як і раніше, ним дуже задоволені”, – підсумував журналіст.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.