Названо 5 смартфонів із найкращими дисплеями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одна з найважливіших характеристик смартфона – якість дисплея. Адже саме через екран користувач взаємодіє з пристроєм. У пошуках пристрою з по-справжньому крутим дисплеєм? Тоді читайте наш матеріал.

У ньому ми розглянемо п’ятірку смартфонів з найкращими екранами за версією експертів лабораторії DxOMark.

1. Google Pixel Fold (2023)

Свіжий флагман із гнучким дисплеєм Pixel Fold від Google посідає перше місце в топі. У розкритому вигляді у смартфона 7,6-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2208 на 1840 пікселів, кадровою частотою 120 Гц і співвідношенням сторін 6:5. Переваг у екрана безліч. По-перше, точна передача кольору майже у всіх умовах освітлення – як для статичного контенту, так і для динамічного. По-друге, у Pixel Fold високі яскравість і контрастність. По-третє, висока плавність картинки – у додатках, іграх, відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. HONOR Magic5 Pro (2023)

Ще один флагманський смартфон, однак цього разу зі звичайним дисплеєм (не гнучким). Величезний 6,81-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 2848 на 1312 пікселів забезпечує чудову читабельність тексту. Крім того, завдяки високій яскравості в 1800 ніт навіть на вулиці в сонячний день на екрані видно весь контент. Ще один плюс – точність передачі кольору. Кольори залишаються природними в будь-яких сценаріях. А ще у Magic5 Pro ідеальний сенсор і немає артефактів.

3. iPhone 14 Pro Max (2022)

Актуальний флагманський iPhone отримав надяскравий 6,7-дюймовий OLED-екран на 2000 ніт. Роздільна здатність – 2556 на 1179 пікселів. Завдяки цьому ідеальна читабельність забезпечується навіть у яскравий сонячний день на вулиці. Експерти DxOMark також відзначили точність передачі кольору в широкому динамічному діапазоні та високу плавність картинки, яка досягається завдяки частоті оновлення 120 Гц. Але заниження яскравості в умовах поганої освітленості – скоріше мінус.

4. iPhone 14 Pro (2022)

У преміального iPhone 14 Pro точно такий самий (чудовий) дисплей, як і флагмана iPhone 14 Pro Max. Різниця лише в розмірах. Комусь до душі 6,7-дюймові “лопати”, іншим – компактні 6,1-дюймові пристрої.

5. Samsung Galaxy S23 Ultra (2023)

Замикає п’ятірку лідерів екран топового Samsung Galaxy S23 Ultra. У смартфона 6,8-дюймовий Dynamic AMOLED 2X-дисплей з роздільною здатністю 3088 на 1440 пікселів і кадровою частотою 120 Гц. Пікова яскравість – 1750 ніт. До плюсів екрана в DxOMark віднесли високу точність передачі кольору, гарний рівень читабельності в різних умовах (завдяки високій яскравості) і оптимальну швидкість відгуку на натискання.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.