Стала відома дата презентації iPhone 15

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Про нові iPhone 15-ї серії ходили різні чутки, включно з особливостями їхнього зовнішнього вигляду, характеристиками і навіть збільшеною ціною, але досі не було інформації про дату презентації. Однак видання 9to5Mac дізналося відразу від декількох джерел, коли Apple збирається представити наступне покоління своїх смартфонів.

Реклама

Стверджується, що мобільні оператори в США просять співробітників не брати вихідні на 13 вересня через великий анонс нових смартфонів. З урахуванням того, що Apple часто проводить презентацію iPhone у перші два тижні вересня, є велика ймовірність, що йдеться саме про цю подію. Якщо інформація підтвердиться, прийом попередніх замовлень можуть відкрити в п’ятницю, 15 вересня, а в продаж новинки мають надійти орієнтовно 22 числа того ж місяця.

З чуток, у нових iPhone 15 злегка змінять форму корпусу, зробивши краї трохи менш гострими, у “прошках” рамки навколо екрана стануть тоншими, корпус зроблять із титану замість сталі, а в базових моделях виріз-паску замінять на Dynamic Island. Як очікується, iPhone 15 і 15 Plus будуть оснащені чипом A16 Bionic, встановленим в iPhone 14 Pro, тоді як в iPhone 15 Pro і 15 Pro Max дебютує новий A17 Bionic. Нарешті, роз’єм Lightning можуть замінити на USB Type-C, а в iPhone 15 Pro Max з’явиться нова телекамера з перископічним об’єктивом.

Інсайдери також радять чекати підвищення цін. Так, вартість iPhone 15 Pro стартуватиме від $1099, а iPhone 15 Pro Max – від $1299.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ