Xiaomi готує смартфон, який поб’є рекорд Apple за тонкістю рамки екрана

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

В осінньому релізі компанія Apple планує представити iPhone 15 Pro з ультратонкою рамкою екрану в 1,5 мм, але інсайдери повідомляють, що цей рекорд буде побитий флагманом Xiaomi 14.

Реклама

Xiaomi готує смартфон, який поб’є рекорд Apple за тонкістю рамки екрана

Найближчим часом компанія Apple планує випустити нову модель iPhone 15 Pro, яка матиме дуже тонку рамку екрана всього 1,5 мм. Однак, за словами відомого інсайдера Ice Universe у Twitter, цей рекорд буде побитий флагманом Xiaomi 14.

Раніше журналіст Марк Гурман повідомив, що Apple використовуватиме спеціальну технологію лиття під низьким тиском (LIPO), яка вже застосовувалася в Apple Watch і iPad, для створення такої тонкої рамки. Про точну товщину рамки в китайському пристрої і про застосовувану технологію виробництва поки немає інформації.

Згідно з чутками, Xiaomi 14 буде випущено в жовтні або листопаді 2023 року, і він матиме симетричні рамки по всьому периметру екрана, флагманські камери, розроблені спільно з Leica, і чипсет Snapdragon 8 Gen 3. Дизайн задньої панелі пристрою, за витоками, не сильно зміниться порівняно з Xiaomi 13.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: