Смартфони

Названо 10 причин купити Galaxy S23

Share

Хочете купити Samsung відносно недорогий, але функціональний смартфон? Перебуваєте в роздумах, який вибрати? Тоді розглянемо аргументи на користь флагмана від “Самсунга” – S23.

Перша причина

Якщо розглядати лише лінійку S23, то найбільш збалансованим смартфоном у плані характеристик і функціональності є S23+. За вартістю він дещо дешевший за Ultra, але при цьому його екран більший, ніж S23. На думку експертів, цього року цей смартфон посяде лідируючі позиції в плані купівельного попиту. І в цьому не виникає жодних сумнівів. Моделі з приставкою “плюс” завжди хороші в плані співвідношення якості та вартості. Це оптимальний вибір для тих, хто хоче придбати функціональний і зручний смартфон на кілька років.

Але варто зазначити, що про співвідношення ціна і якість в даному випадку мова йде саме про лінійку Galaxy S23. Оскільки якщо розглядати смартфони з лінійок попереднього сезону, то, по суті, відмінних моментів не так багато, а різниця у вартості буде істотною, тому в цьому випадку говорити про вартісне і якісне співвідношення не доводиться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На думку експертів, можна сміливо порівняти S23+ з останньою моделлю iPhone 14 лінійки Pro Max. По суті, переваги і недоліки у них однакові, але при цьому у “Самсунга” можливостей на порядок більше. Смартфони китайських виробників теж цікаві, але ви повинні для себе визначити, якими опціями ви готові пожертвувати, а якими ні. Серед А-брендів “Самсунг” S23+ має найцікавіший і найпривабливіший вигляд.

Друга причина

Усі без винятку, починаючи з експертів і закінчуючи користувачами, в один голос стверджують, що всі екрани Samsung заслуговують на високу похвалу. І в нашому смартфоні це не виняток. У нього відмінна передача кольору незалежно від умов використання, його точність ніяк не залежить від зовнішніх факторів.

У смартфонів від виробників з Китаю, як правило, встановлені матриці від BOE, а вони на порядок нижчі за функціональними характеристиками, ніж у тих, які застосовує компанія Samsung. “Епл” використовує Samsung Display, при цьому придбати останні покоління бренд не може. Ось і виходить, що якщо для вас дуже важлива якість екрана, то вибір очевидний.

Третя причина

Висока швидкість роботи – цей критерій важливий для кожного користувача. А вона залежить не тільки від оперативки, а й від швидкості роботи SSD. У розглянутій моделі UFS 4.0 просто б’є рекорди, швидкість роботи максимально висока, що дає можливість записувати ролики з роздільною здатністю 8К і з частотою 30 кад/сек. В інших телефонах таких можливостей просто не передбачено.

Четверта причина

Хороші динаміки і відмінний звук. Звичайно, звук трохи гірший, ніж у Galaxy Fold, але тим не менш він гучний і чистий у будь-яких умовах. А це не може не порадувати тих, хто часто слухає гучну музику, дивиться фільми та грає в ігри. Цей факт виділить смартфон S23 на тлі інших гаджетів з тихим і нечітким звуком.

П’ята причина

Дуже багато хто вважає, що запис відео з роздільною здатністю 8К – це маркетинговий хід, спрямований на подорожчання смартфона, і такий режим нікому не потрібен. З цим можна не погодитися. Це ідеальний варіант отримати професійні фото того, як скаженіє ваш чотирилапий друг, як ваша дитина бігає, грає або бере участь у спортивному змаганні. Просто зніміть відео, а потім зробіть стоп-кадр на обраних моментах. Спіймати потрібний кадр у русі дуже складно, а з 8К це цілком реально.

Шоста причина

Збільшена ємність батареї 4700 мАг дає змогу використовувати гаджет набагато довше. Це особливо помітять ті, хто не сидить цілими днями в соціальних мережах і не дивиться постійно відео.

Сьома причина

Смартфон має набір з декількох камер, який відповідає рівню флагманів. Багато хто оцінить якість їхньої роботи. Висока якість, чіткість знімків, яскравість кольорів. Що ще потрібно звичайному користувачеві?

Восьма причина

Компанія Samsung оновлює смартфони кожні п’ять років, а ОС Android і OneUI – кожні чотири роки. Таким чином, ви спокійно зможете використовувати апарат і не переживати про те, що в ньому щось застаріє.

Дев’ята причина

Особливий шар безпеки KNOX – це, можна сказати, другий простір, який є в пам’яті смартфона. У ньому можна зберігати все, що вам завгодно, починаючи від фотографій і закінчуючи набором додатків. Але не всі знають про його існування. По суті, можна сміливо говорити про те, що цей простір є другим пристроєм у пам’яті вашого телефона. Ви можете приховати його таким чином, щоб ніхто не дізнався про його вміст. При цьому ви можете зробити другу копію абсолютно будь-якої програми.

Десята причина

Наявність режиму DeX – багато хто його просто обожнює і постійно ним користується. А деякі навіть не підозрюють про нього. Ним зручно користуватися в заміському будинку, де можна не діставати комп’ютер, а підключатися до екрану телевізора. Таким чином, можливості DeX дають змогу замінити комп’ютер – для цього необхідно придбати монітор і периферію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Як менше користуватися смартфоном: у вчених є відповідь

    Дослідження університету Мічігану показує, що утруднення функцій прокручування і натискання на екрані телефону на 16%…

    15.05.2024

    Чому Apple та Samsung не поспішають впроваджувати швидку зарядку

    У світі технологій, що постійно розвивається, для смартфонів дебати навколо швидкої зарядки посіли центральне місце,…

    15.05.2024

    Windows 11 запише всі дії користувача

    Операційна система Windows 11 тепер записуватиме всі дії користувача. Нову функцію додали в налаштування у…

    15.05.2024

    Xiaomi випустила пилосос із підсвічуванням

    Xiaomi представила у Китаї новий бездротовий пилосос. Mijia Wireless Vacuum Cleaner 2 Dust Display Edition…

    15.05.2024

    Представлений середньобюджетний смартфон Sony Xperia 10 VI

    Компанія Sony представила новий смартфон Xperia 10 VI. Він отримав витягнутий екран із співвідношенням сторін…

    15.05.2024

    На Android з’явилася унікальна функція: керування обличчям

    У рамках конференції I/O 2024 компанія Google надала розробникам доступ до Project Gameface - спеціального…

    15.05.2024