Смартфон з хорошим акумулятором. Як вибрати найкращу модель

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В ідеалі, всі смартфони повинні тестуватися з одним і тим же додатком за однакових налаштувань – але це, як правило, неможливо. Популярним бенчмарком для перевірки продуктивності акумулятора є PC Mark Work 3.0 Battery Life – на сайті виробника програми, UL Solutions, до речі, є рейтинг протестованих користувачами пристроїв, і з нього легко побачити, які пристрої – смартфони чи планшети – пропонують найкращий час роботи. У зведеній таблиці показано медіану всіх результатів порівняльних тестів для відповідної моделі. Серед найкращих за часом безвідмовної роботи напрочуд багато китайських моделей, що претендують на статус захищених або напівзахищених пристроїв.

Індивідуальний час роботи може сильно відрізнятися – навіть для одних і тих самих моделей. Багато що залежить від яскравості та частоти оновлення екрану, встановленого режиму продуктивності та набору додатків, що працюють у фоновому режимі. Можливо, ви все ж захочете поглянути на інший огляд, в якому представлені найбільш популярні бренди.

Смартфон з хорошим акумулятором – наш вибір

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але давайте перейдемо до справи – ось кілька наших добірок моделей з найкращим часом роботи, які пройшли через наші руки за останні місяці:

Компактний дизайн та чудовий час роботи

Sony Xperia 10 IV

Sony Xperia 10 IV – це чудовий смартфон, який є легким і компактним, підтримує мережі 5G, має класний екран і ємний акумулятор, що забезпечує чудову автономність. До недоліків можна віднести не надто високу для свого цінового сегменту продуктивність, посередні фотоефекти, відсутність стереодинаміків і підвищену частоту оновлення екрану.

Продуктивність для вибагливих

POCO F5

Потужний смартфон з великим екраном у відносно компактному форм-факторі, який чудово впорається з мультимедійними програмами та іграми, а також забезпечить тривалий час роботи без підзарядки. Але якщо ви шукаєте пристрій, який також забезпечить чудові фотографії в будь-яких умовах, то POCO F5 може бути не найкращим кандидатом (детальний огляд POCO F5)

Солідний претендент в бюджетному діапазоні

Motorola Moto G82

Смартфон, який дуже позитивно дивує як за параметрами, можливостями, так і за ціною. Він має чудовий екран з високою частотою оновлення, стереодинаміки, потужну камеру з OIS і чистий Android 12. Його навіть не обділили роз’ємом для навушників і FM-радіо, яке все ще має своїх любителів.

Доступна пропозиція

realme 10

Realme 10 – це надійна модель середньої цінової категорії з чудовим екраном, хорошим часом безвідмовної роботи, пристойною продуктивністю та гарантією, продовженою до трьох років. Він, безсумнівно, приверне інтерес на польському ринку, хоча був би дійсно привабливою пропозицією, якби його ціна була трохи нижчою, близько 9 000 гривень.

Флагман на два дні

ASUS Zenfone 10

Якщо ви шукаєте телефон з відмінною топовою продуктивністю, потужною камерою і великою кількістю гігабайт пам’яті, а також компактним розміром, то смартфон, про який піде мова в цьому огляді, повинен стати для вас ідеальним варіантом. Це один з небагатьох телефонів з діагоналлю екрану менше 6 дюймів, який не йде на компроміс з продуктивністю.

Для мобільних геймерів

ASUS ROG Phone 7 Ultimate

Смартфон, який не може похвалитися вражаючим часом безвідмовної роботи серед смартфонів, але якщо ми входимо в сферу моделей, призначених виключно для геймерів, з максимальною доступною продуктивністю, для найвимогливіших людей, то ASUS ROG Phone 7 не має собі рівних.

Що має значення в контексті смартфонів з хорошим акумулятором?

Міцний акумулятор або дуже хороший час роботи – це те, що має значення для багатьох користувачів при виборі нового телефону. Хтось звертатиме увагу на продуктивність та ігрові можливості, хтось на камеру, але є група людей, для яких перш за все важливо, щоб пристрій працював якомога довше далеко від розетки. Що є найважливішим у цьому контексті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.