Опублікований рейтинг кращих смартфонів Consumer Reports

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Журнал Consumer Reports поставив Galaxy S9 на перше місце в списку кращих смартфонів. У минулому Galaxy S8 і Galaxy S7 також очолили рейтинг найкращих смартфонів Consumer Reports.

Реклама

У компанії відзначили, що Samsung вдалося істотно збільшити міцність пристрою. Хлопці з Consumer Reports провели безліч тестів, кидали девайс понад тисячу раз.

Як Galaxy S8, так і Galaxy S9, виконані зі скла, проте S8 в подібному тесті вийшов з ладу через 50 падінь, тоді як S9 отримав лише незначні пошкодження. При цьому варто відзначити, що дисплей S9 Plus зламався вже через 100 падінь.

Колеги з Consumer Reports відзначили високу продуктивність Galaxy S9. Що проявляється в більш швидкому запуску додатків, швидкої завантаженні Web-сторінок. Журнал також зазначив стереодинаміки і більш зручне розташування сканера відбитків пальців.

З мінусів Consumer Reports виділили зайву чіткість фотографій, а також слабку автономність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоandroidinsider.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: