Розпродаж Galaxy S20 FE: Легендарний смартфон віддають усього за 230 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагмани Samsung за останні кілька років були привабливим варіантом для покупки. Galaxy S20 FE навіть кращий у цьому відношенні, він уже мав дуже хороше співвідношення ціни та якості, коли був випущений, і тепер він все ще має поточне обладнання та коштує ще дешевше.

Він має високоякісний плоский Super AMOLED-дисплей із частотою сканування 120 Гц і досить тонкими рамками. Флагманська камера без підключення: основний модуль 12 МП 1/1,76″ (з оптичною стабілізацією зображення), телефото 8 МП (з OIS і 3-кратним зумом) і надширококутний модуль 12 МП.

І нехай вас не лякають маленькі за сучасними мірками цифри мегапікселів, якість на високому рівні, не поступається багатьом сучасним субфлагманам. Акумулятор ємністю 4500 мАг, підтримує швидку дротову зарядку 25 Вт і бездротову зарядку 15 Вт, підтримує позитивний і негативний режими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Матеріали корпуса також на високому рівні, тут металава рамка і, хоч і пластикова, але якісна задня кришка з широкою палітрою кольорів. Звісно тут стереодинаміки та якісний лінійний вібромотор для тактильної віддачі. Смартфон і досі оновлюється і на нього є прошивка з One UI 5.1 на основі Android 13 з усіма актуальними патчами безпеки.

Серцем американської версії смартфона був легендарний Snapdragon 865, який і досі тягне більшість ігор на максималках та забезпечує плавну роботу інтерфейсу та додатків. І зараз цей смартфон можна замовити з сайту Aliexpress усього за 8 600 грн($230). Цю і ще багато вигідних пропозицій ви зможете знайти у нашому телеграм-каналі за посиланням нижче:

Купити Galaxy S20 FE за $230

Будь-ласка уважно читайте опис товару перед замовленням. Також треба мати на увазі, що при купівлі товарів вартістю понад 150 Євро, на нього може бути накладене мито у розмірі приблизно 33% від суми, яка перевищує 150 Євро. Вдалих вам покупок та мирного неба над головою.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.