Новий процесор Kirin стане конкурентом Snapdragon 778G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Скарбничку чуток про перезапуск серії процесорів Kirin поповнив новий звіт видання HUAWEI Central. Як стверджує джерело, посилаючись на інсайдерську інформацію, до випуску готується нова фірмова SoC – у мережі вже з’явилися неофіційні дані про її продуктивність і позиціонування на мобільному ринку.

Якщо вірити чуткам, майбутня новинка за своєю обчислювальною потужністю перевершуватиме Qualcomm Snapdragon 778G, поступаючись Snapdragon 8+ Gen 1. Точні цифри не повідомляються – але відомо, що перший із зазначених чипів “вибиває” в AnTuTu близько 530 000 балів, а другий – близько мільйона.

Інсайдер також стверджує, що новий процесор Kirin вже перебуває на пізній стадії розробки. Очікується, що новинка буде використовуватися для складання смартфонів середнього цінового сегмента, при цьому передбачається, що з конвеєра після запуску масового виробництва сходитиме до 32 000 процесорів на день. Комерційна назва і технічні характеристики чіпа не повідомляються. Сама HUAWEI заяв про випуск нової SoC поки не робила.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.