Новий процесор Kirin стане конкурентом Snapdragon 778G

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Скарбничку чуток про перезапуск серії процесорів Kirin поповнив новий звіт видання HUAWEI Central. Як стверджує джерело, посилаючись на інсайдерську інформацію, до випуску готується нова фірмова SoC – у мережі вже з’явилися неофіційні дані про її продуктивність і позиціонування на мобільному ринку.

Реклама

Якщо вірити чуткам, майбутня новинка за своєю обчислювальною потужністю перевершуватиме Qualcomm Snapdragon 778G, поступаючись Snapdragon 8+ Gen 1. Точні цифри не повідомляються – але відомо, що перший із зазначених чипів “вибиває” в AnTuTu близько 530 000 балів, а другий – близько мільйона.

Інсайдер також стверджує, що новий процесор Kirin вже перебуває на пізній стадії розробки. Очікується, що новинка буде використовуватися для складання смартфонів середнього цінового сегмента, при цьому передбачається, що з конвеєра після запуску масового виробництва сходитиме до 32 000 процесорів на день. Комерційна назва і технічні характеристики чіпа не повідомляються. Сама HUAWEI заяв про випуск нової SoC поки не робила.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: