Особливості Samsung Galaxy Z Fold 5 підтверджено перед презентацією

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер Еван Бласс, він же Evleaks, опублікував нові матеріали про ще не представлений складаний смартфон Samsung Galaxy Z Fold 5. Зокрема, він вкотре підтвердив розміри екранів пристрою, його габарити, ємність акумулятора і характеристики камер.

Згідно з опублікованим інсайдером зображенням, новий Galaxy Z Fold 5 отримає 6,2-дюймовий зовнішній і 7,6-дюймовий внутрішній екрани. У складеному стані товщина пристрою становитиме 13,4 мм, а в розкритому – 6,1 мм. Це збігається з раніше опублікованими даними іншого мережевого інформатора – Ice Universe. Останній повідомляв, що новинка важитиме 254 грами – на 9 грамів легше за попередника. До слова, реальні фотографії вже підтвердили відсутність зазору між половинками в Galaxy Z Fold5.

Свіжий витік також підтверджує ємність акумулятора в 4400 мАг. При цьому вказується, що смартфон зможе відтворювати музику до 73 годин, а відео – до 21 години. На зображенні також зазначено, що Galaxy Z Fold5 отримає основну камеру на 50 Мп, ультраширококутну на 12 Мп і телефото на 10 Мп. Судячи з усього, це той самий набір, що і в Galaxy S23/S23+.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy Z Fold5 повинні представити разом з Galaxy Z Flip5, а також смарт-годинником Galaxy Watch6 і планшетами Galaxy Tab S9 вже наступної середи, 26 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.