Новий Motorola RAZR перевірений на міцність JerryRigEverything. У смартфона є слабке місце

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагманський Motorola Razr 40 Ultra вийшов одним з найкрасивіших складних смартфонів. Але як у цієї моделі йдуть справи з міцністю? Перевірити це взявся блогер Зак Нельсон, ведучий YouTube-канал JerryRigEverything. Спойлер: гаджет очікувань не виправдав.

Почалося все зі стандартних тестів. Пластикове покриття внутрішнього екрана легко подряпалося кернером твердістю 2 за шкалою Мооса, зовнішній же дисплей витримав 6-ку, що типово для захисного скла Gorilla Glass Victus. Обидва екрани провалили тест запальничкою – жоден не відновився після контакту з полум’ям.

Бічні грані легко подряпалися ножем, а ось зовнішня кришка виявилася стійкою. Заявлений захист від пилу теж спрацював як треба – гаджет нормально працював після того, як блогер ретельно вимарав його в піску.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А далі сталося найцікавіше, настільки, що здивувався навіть сам Нельсон, незважаючи на свою десятирічну практику. Блогер спробував зігнути смартфон у зворотний бік, і через це абсолютно раптово… тріснув зовнішній дисплей. При тому, що внутрішній, на який і мала припасти більша частина навантаження, залишився цілим.

Як пояснив Зак, виробник трохи схалтурив. У зовнішнього дисплея, покритого захисним склом, відсутня структурна задня пластина, через що в області шарніра є порожнеча. А коли за дисплеєм немає нічого, що могло б підтримати скло, воно легко тріскається, варто лише натиснути трішки сильніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.