Топ-5 найкращих iPhone влітку 2023 року. Потрібно брати тільки їх

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Літо – дуже важливий період на ринку смартфонів Apple. За місяць або два до релізу нових моделей цінник на iPhone починає коригуватися: старі пристрої дешевшають, а деякі ґаджети взагалі виводять з обігу.

Ми зібрали смартфони Apple, які можна сміливо брати в середині 2023-го.

iPhone SE 2022

Хороший телефон, незважаючи на хейт – просто не всім підійде. Ми б не стали називати його найдешевшим вхідним квитком до екосистеми Apple, хоча по суті він таким і є: просто SE вже не схожий на жоден актуальний айфон і може створити неправильне враження про все сімейство. Хоча швидкість роботи та оптимізації у нього відповідають високим стандартам Apple. Гаджет уміщається в одній руці, має яскравий 4,7-дюймовий дисплей, спритний процесор, адекватну камеру (хоч і одинарну) і навіть підтримку 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 13

Якщо людині, яка вийшла з печери, покласти в руку iPhone 13 і сказати, що це найшвидший і найпросунутіший айфон на ринку, то вона, швидше за все, повірить. За швидкістю роботи моделі 2021 року не сильно відрізняються від новітніх флагманів, різниці між iPhone 13 і 14 жодної. Це вкрай збалансований апарат для тих, кому не потрібна сталева рамка, потрійна камера та інші примхи серії iPhone Pro.

Телефон має зручний 6,1-дюймовий OLED-дисплей, швидкий чип A15 і 4 Гбайт ОЗП, дуже хорошу подвійну камеру з нічним режимом, підтримку 5G, добову автономність. У базі у смартфона 128 Гбайт пам’яті – цього достатньо для 99% користувачів.

iPhone 13 mini

Випускати на початку 2020-х телефон розміром зі шматок мила – справжній панк-рок. Шкода, що на Apple вплинули тренди і фірма відмовилася від такого формату. Фанати компактів – їх дуже багато, повірте – хочуть працювати зі смартфоном однією рукою, не підключаючи другу кінцівку. Хейтери не викуповують величі “мініка”: по суті, це звичайний флагман, але в маленькому корпусі. Тут навіть камера хороша, хоча фізику не обдуриш – топовий світлочутливий сенсор у компактні розміри не вмістиш.

iPhone 14 Pro Max

Трохи прикро, що, за стандартом ринку, топовий смартфон повинен обов’язково мати величезні габарити. Хоча як інакше вмістити в пристрої великий акумулятор і якісну оптику? 14 Pro Max – без сумнівів найкращий смартфон Apple і один з найбільш просунутих телефонів в історії. Якщо дивитися на характеристики попередніх моделей бренду, то стає зрозуміло, що 14 Pro Max не застаріє ще 3-4 роки.

Тут передовий процесор, багато ОЗП (6 Гбайт), приголомшлива потрійна камера з професійним режимом зйомки, акумулятор на цілий день роботи, звичний дизайн і дорогі матеріали в оформленні.

iPhone 14 Pro

Напевно, у 2022 році востаннє Apple випускала флагмани-близнюки – ми про iPhone 14 Pro і 14 Pro Max. За чутками, 15 Pro Max матиме кілька унікальних функцій, а не відрізнятиметься від другої “прошки” лише розміром екрана. 14 Pro – це апарат-база: найшвидший і найпросунутіший у світі телефон, але в компактному корпусі 6,1 дюйма. Це ще один гаджет на довгі роки використання, без варіантів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.