Усі брешуть про колір нових iPhone 15 Pro Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є кілька оновлень з приводу кольору нових “айфонів”. Нижче – фото двох варіантів.

1. Згідно з черговими свіжими зливами, нові моделі iPhone 15 Pro будуть доступні в унікальному темно-синьому кольорі з сірим відтінком. Цей колір буде схожий на той, який Apple використовувала для моделей iPhone 12 Pro, але буде темнішим і з більш вираженим сірим тоном для кращого поєднання з титановим покриттям.

2. Також на просторах інтернету вже кілька місяців циркулюють чутки про можливу появу глибокого червоного кольору (або вишневого, або бордового) для моделей iPhone 15 Pro, можливо, ви теж уже бачили новини про новий відтінок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3. Синій колір на прототипах: потрібно відзначити, що синій колір вже використовувався на прототипних пристроях iPhone 15 Pro, значить плюс очко на користь того, що саме синій може стати фінальним кольором, над яким працює Apple. При цьому “живих” червоних айфонів з-під заводу Яблучної компанії ніхто не бачив, є тільки рендери і фанатські перефарбовування телефону. Один з таких прикладів – на цьому фото, воно дає чітке уявлення обох забарвлень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.