Ключові характеристики OnePlus Ace 2 Pro повідомили перед швидким анонсом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На просторах китайської соціальної мережі Weibo з’явився передбачуваний список характеристик ще не анонсованого смартфона OnePlus Ace 2 Pro. Також стало відомо, що апарат мають представити вже зовсім скоро.

OnePlus Ace 2 Pro має вийти в тому ж дизайні, що й OnePlus 11.

Новий витік багато в чому повторює вже відому інформацію. Так, OnePlus Ace 2 Pro приписують вигнутий з боків 6,74-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 1,5K і частотою оновлення 120 Гц, процесор Snapdragon 8 Gen 2, до 24 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5x і накопичувач UFS 4.0 об’ємом до 1 ТБ. Вказується також акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої 150-ватної зарядки. Основна камера буде 50-мегапіксельною, з сенсором Sony IMX890 і оптичною стабілізацією, а на додаток до неї варто чекати ультраширик на 8 Мп і, ймовірно, макромодуль на 2 Мп.

Судячи з усього, нас чекає полегшена версія флагманського OnePlus 11 – з простішим набором додаткових камер. Що стосується термінів виходу, то джерело впевнене, що апарат повинні представити в Китаї до кінця поточного місяця. Щоправда, від компанії поки не надходило жодного анонсу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У серпні також очікується презентація складного OnePlus Open, раніше відомого як OnePlus V Fold.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.