Який вигляд може мати розкішний iPhone у стилі Apple Vision Pro. Вам навряд чи таке сподобається

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Графічний дизайнер Антоніо Де Роса з ADR Studio Design представив сміливу концепцію того, який вигляд може мати iPhone, виконаний у стилі окулярів доповненої реальності Apple Vision Pro. Такий собі “iPhone Vision”.

Зовні цей iPhone нагадує старі iPhone 2G і 3G – у нього навіть є кнопка живлення на верхньому торці. Сам корпус, імовірно, зроблений з титану і пропонує горизонтальну вставку на задній панелі з двома камерами і додатковим дисплеєм. Також на спинці розташований масивний динамік, що виступає, який відтворює просторовий звук.


Горизонтальні смуги балансують корпус, завдяки чому телефон не буде розгойдуватися на столі з боку в бік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спереду розташований великий дисплей із вигнутими краями і відносно великий виріз Dynamic Island. У концепції згадується, що яскравість за замовчуванням може досягати 1800 ніт, а при використанні на вулиці – до 2200 ніт.

Смартфон оснащений роз’ємом Type-C, який, як ми сподіваємося, з’явиться в прийдешньому поколінні iPhone 15 цієї осені. Автор концепції вважає, що такий iPhone міг би коштувати 1599 доларів. Дивлячись на поточну ціну “звичайного” iPhone 14 Pro Max, насправді це цілком доступна цифра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.