Infinix випустить ігровий смартфон із незвичайним агресивним дизайном

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Китайський бренд Infinix незабаром випустить порівняно недорогий ігровий смартфон, пише GSMArena з посиланням на власні джерела. Модель назвуть GT 10 Pro

Реклама

Модель пропонуватиметься у двох колірних варіантах і отримає цілком характерний для геймерських апаратів дизайн – помітний і агресивний.


З іншого боку, Infinix GT 10 Pro чимось нагадує той самий Nothing Phone (2), хоча й не має аналогічної системи підсвічування.

“Під капотом” у прийдешньої новинки оселиться неназваний чипсет MediaTek сімейства Dimensity, що, ймовірно, і забезпечить смартфону порівняно низьку ціну. Зазвичай геймерські моделі оснащуються топовими процесорами Qualcomm, які помітно дорожчі за рішення MediaTek.

Джерела кажуть, що ігри PUBG, MLBB і Free Fire будуть якимось чином оптимізовані під Infinix GT 10 Pro, що забезпечить високу кадрову частоту і особливі візуальні ефекти.


Серед інших особливостей смартфона згадуються потрійна задня камера з головним модулем на 108 мегапікселів, 3,5-мм гніздо для навушників і прошивка XOS 13 на базі Android 13. Апарат отримає одне оновлення ОС Android, а патчі безпеки прилітатимуть у нього протягом двох років.

Презентація Infinix GT 10 Pro, імовірно, відбудеться найближчими тижнями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: