Розкрито нові деталі про акумулятори iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі продовжують з’являтися витоки щодо майбутньої лінійки iPhone 15 – чим ближче реліз, тим більше інформації нам стає відомо заздалегідь. Чергові подробиці розкрили MacRumors і MyDrivers.

По-перше, китайські інсайдери підтвердили ємність акумуляторів усіх чотирьох iPhone 15, яка раніше вже витікала в соцмережі. Ось ці цифри:

Як видно, акумулятори збільшаться дуже суттєво. Укупі з більш свіжими і енергоефективними чіпами смартфони iPhone 15 ризикують стати рекордсменами за автономністю серед смартфонів Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По-друге, стало відомо про нову технологію виготовлення акумуляторів iPhone 15. Інсайдер з Twitter пише, що Apple застосує абсолютно нову для себе технологію багатошарових акумуляторів – паралельні витоки про Samsung Galaxy S24 також вказують на неї.

Суть багатошарової технології полягає в тому, щоб не згортати компоненти акумулятора, а складати їх зигзагом, з попереднім ламінуванням шарів. Таким чином можна досягти більшої ємності заряду за меншого фізичного розміру елемента. Саме такі батарейки ми можемо побачити в iPhone 15, можливо, саме завдяки цій технології Apple зможе так суттєво збільшити ємність акумуляторів.

Серед користувачів Android-смартфонів склалася звичка підсміюватися над iPhone через його малу автономність. Починаючи з iPhone XR смартфони Apple стали жити від одного заряду набагато довше, а прийдешні зміни в iPhone 15 мають всі шанси назавжди поховати цей стереотип про iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.