Копією якого смартфона Redmi виявиться прийдешній Xiaomi 13T Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже зовсім скоро Xiaomi 13T і Xiaomi 13T Pro з’являться на ринку.

Так, сертифікація, яка нещодавно пройшла, підтвердила, що обидва пристрої працюватимуть під управлінням MIUI 14 і підтримуватимуть такі функції, як NFC, 5G, Wi-Fi 802.11ax і Bluetooth.

Але куди цікавішим є той факт, що Xiaomi 13T Pro можна буде купити і під іншим ім’ям – Redmi K60 Ultra. Тобто так, китайська компанія вкотре всіх переграла, приготувавши випуск двох “різних” смартфонів з однією начинкою і дизайном.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi 13T Pro буде оснащений потужним процесором Dimensity 9200+ і до 16 ГБ оперативної пам’яті. Він також отримає надшвидку зарядку потужністю 120 Вт, що дасть змогу повністю зарядити акумулятор усього за 20 хвилин.

При цьому і 13T Pro, і базовий 13T мають 6,7-дюймові плоскі екрани з роздільною здатністю 1,5K і частотою оновлення 144 Гц. Реліз і новинок Xiaomi, і новинки Redmi очікується вже в серпні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.