ТОП-5 найкращих браузерів для Android у 2023 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Здавалося б, що може бути простіше вибору браузера для смартфона? Завантажуємо стандартний Firefox і радіємо серфінгу в інтернеті. Але не все так просто, тим паче в умовах санкцій і різних обмежень.

Реклама

Отже, обирати найкращі браузери будемо з акцентом на блокування реклами, вбудований VPN та адекватне споживання пам’яті.

1. Opera Mobile

Ще кілька років тому браузер “Опера” втратив позиції, але повернувся з цікавим оновленням, а саме вбудованим VPN. Напевно, ця функція сьогодні використовується всіма росіянами, тому браузер виходить на перше місце. Крім того, одразу після встановлення додатка, вам буде доступний блокувальник реклами, налаштування і вихід у мережу в приватному режимі. А ще браузер споживає мінімум ресурсів і працює досить спритно.

2. Brave

Якщо вам потрібен найбезпечніший браузер з усіх доступних, то цей варіант не має аналогів. І так, браузер не найвідоміший на ринку додатків, хоча його почали використовувати багато користувачів. Розробники зробили акцент на конфіденційність даних, а це означає, що вже з “коробки” доступний блокувальник реклами та багато інших функцій. Більше ніяких спливаючих вікон і банерної реклами. Користуйтеся інтернетом швидко і безпечно.

3. DuckDuckGo

Ще один цікавий і незаслужено забутий варіант браузера. Додаток не має особливих функцій, але працює дуже спритно і блокує рекламу. Браузер сподобається користувачам, які не хочуть вивчати сотні функцій і налаштувань. Достатньо завантажити та встановити додаток, а далі можна серфити в глобальній мережі без рекламних запитів. Знову ж таки, розробники зробили ставку на приватність і безпеку, а ще інтелектуальний пошук і режим шифрування.

4. Google Chrome

Веб-браузер який надає користувачам швидку та зручну навігацію Інтернетом і поєднує кілька потужних функцій, як-от закладки, синхронізація, режим приватності, розширення, теми та автоматичний переклад веб-сторінок.

5. Firefox

Firefox досить популярний браузер для смартфонів і цілком заслужено. Він швидкий і сучасний, не споживає багато пам’яті. Принаймні на смартфонах додаток економить гігабайти, що не можна сказати про програму для ПК. Єдиний момент пов’язаний з політикою компанії, яка явно пішла шляхом санкцій.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ