TECNO POVA Neo 3 з величезним акумулятором показали до офіційної презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія TECNO готується до випуску нового смартфона середнього рівня під назвою POVA Neo 3. Незадовго до офіційної прем’єри апарат був показаний на серії рендерів, що розкривають його дизайн і ключові характеристики.

Судячи із зображень, смартфон буде доступний у трьох кольорах корпусу, зокрема чорному, синьому і бежевому. На тильній стороні розташується модуль камери з двома об’єктивами і LED-спалахом, а клавіші регулювання гучності і кнопку живлення можна помітити на правій грані. До того ж на задню кришку буде нанесено незвичайний геометричний малюнок.

За вже наявною інформацією, основою POVA Neo 3 стане процесор MediaTek Helio G85, який працюватиме в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ постійної пам’яті. Однією ж із головних фішок апарату має стати акумулятор великої ємності – 7000 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед інших характеристик пристрою приписують 6,82-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю 1640×720 пікселів і частотою оновлення 90 Гц, камеру з датчиками на 16 і 2 Мп, 8-мегапіксельну фронталку і підтримку зарядки потужністю 18 Вт.

Дата прем’єри TECNO POVA Neo 3 поки невідома, але є припущення, що станеться це вже до кінця липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.