Ігровий смартфон Xiaomi Black Shark оснастили передовою системою охолодження

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Black Shark, що є суббрендом Xiaomi, офіційно представила однойменний смартфон для геймерів. Апарат отримав незвичайний дизайн, топові технічні характеристики з просунутою системою охолодження, ємний акумулятор, а в якості доповнення до нього був розроблений фірмовий контролер.

Xiaomi Black Shark

Всупереч чуткам, Black Shark не отримав ніяких стіків, додаткових кнопок і інших атрибутів портативних консолей. Спереду нічого не видає його геймерську спрямованість: на повністю чорній панелі розташувався 5,99-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2160х1080 пікселів і сканер відбитків пальців в окремій кнопці. Зате ззаду новинка отримала унікальний дизайн, що виділяє апарат на тлі будь-якого іншого смартфона.

Xiaomi Black Shark

Від ігрового смартфона в першу чергу очікуєш продуктивної «начинки». У Black Shark встановлені топовий восьмиядерний процесор Snapdragon 845, 6/8 ГБ оперативної пам’яті і швидкий накопичувач формату UFS 2.1 об’ємом 64/128 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Black Shark

Мобільні геймери знають, що під час тривалих ігрових сесій смартфон помітно нагрівається, через що пристрій не тільки стає некомфортно тримати, але і процесор починає знижувати частоти, що призводить до занепаду продуктивності. Для вирішення цієї проблеми компанія встановила спеціальну систему охолодження, що забезпечує зниження температури процесора під навантаженням – на 8 ° C.

Xiaomi Black Shark

Для мобільного пристрою, орієнтованого на ігри, також важливим параметром є автономність. У Black Shark встановлений акумулятор місткістю 4 000 мАг. Дані за часом роботи гаджета виробник поки не надав.

Xiaomi Black Shark

Однією з проблем мобільного гейминга є управління. Багато хто впевнений, що грати в ті ж шутери з використанням сенсорного екрану незручно і складно. В якості вирішення Black Shark розробила спеціально для свого смартфона окремо контролер, що підключається до верхньої частини. Він оснащений стіком і додатковими кнопками для більш зручного управління в іграх.

Xiaomi Black Shark

Основна камера в Black Shark подвійна з модулями по 12 Мп і светосильним об’єктивом з діафрагмою f / 1,7. Фронтальна камера має здатність 20 Мп. На жаль, приклади фотографій виробник не надав.

Xiaomi Black Shark

Серед інших особливостей смартфона варто відзначити наявність симетричного роз’єму USB Type-C і «розумних» динаміків, що забезпечують об’ємне звучання і краще позиціонування в іграх.

Black Shark з 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті буде коштувати близько $ 477, а топова версія з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ ПЗУ оцінена в $ 557. За контролер доведеться заплатити ще $ 28.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.