5 причин вибрати iPhone 15 Pro і навіть не дивитися на базову модель

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступної осені всі фанати Apple чекають на презентацію, на якій будуть показані смартфони лінійки iPhone 15. Про пристрої вже зараз традиційно багато витоків і інсайдів, тому скласти про новинки попередню думку не складає труднощів.
У MacWorld зібрали шість причин вибрати модель з Pro-лінійки – iPhone 15 Pro або iPhone 15 Pro Max, і не розпорошуватися на базові iPhone 15 і iPhone 15 Plus. Ось вони:

  • Процесор. З недавнього часу базові моделі без приставки Pro оснащуються торішніми чіпами. Це означає, що iPhone 15 в кращому випадку дотягне до iPhone 14 Pro за продуктивністю, тоді як iPhone 15 Pro отримає найновіший чіп Apple A17, виготовлений по 3 нм-техпроцесу і, як наслідок, енергоефективніший.
  • Корпус. Згідно з інсайдами, в iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max буде титанова рамка, яка істотно легша за нержавіючу сталь. При цьому базові iPhone 15 не отримають титанового корпусу.
  • Телеоб’єктив. За чутками, iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max матиме телеоб’єктив роздільною здатністю 48 Мп та з перископічною лінзою. Зрозуміло, в iPhone 15 такої камери ніхто не встановить. А ще Pro-моделі можуть знімати в ProRAW.
  • Кнопка замість прапорця. У iPhone 15 Pro Apple вперше за всю історію своїх смартфонів позбавиться бічного перемикача звукового профілю. Натомість з’явиться багатофункціональна кнопка, яку користувач зможе кастомізувати. Зважаючи на все, в iPhone 15 і iPhone 15 Plus цього нововведення не буде.
  • USB-С. Інсайдери неодноразово говорили, що Apple підкориться новому закону Євросоюзу та змінить Lightning на USB-С у iPhone, але зробить це дуже хитро. У iPhone 15 порт підтримуватиме лише USB 2.0, а ось Pro-моделі отримають і USB 3.2, і навіть Thunderbolt. До речі, залишається ймовірність, що Type-С у 2023 році взагалі отримають лише Pro-моделі.

А з якої моделі ви переходитимете на iPhone 15 Pro? Поділіться у коментарях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.