POCO: нові моделі, нові можливості – огляд найкращих смартфонів на 2023 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хтось частіше, хтось рідше, вирішує непросте для себе завдання – вибирає ідеальний телефон. Вся складність його в тому, що відповідей тут більше, ніж одна. У кожного користувача сформувалися певні вподобання, є досвід використання гаджетів і своє бачення наявних і нових технологій, реалізованих у тому чи іншому смартфоні. Іноді вибір ускладнюється тим, що люди намагаються знайти телефон, у якому було б усе, що необхідно для комфортного використання, але за фактом є лише частина потрібних функцій і можливостей.

Для тих, хто з технікою “на ви”, вибір ще складніший, адже на ринок регулярно викидаються новинки, характеристики яких потрібно уважно вивчати. Китайська компанія POCO пропонує цілу лінійку телефонів, де кожен можна абсолютно справедливо і заслужено назвати найкращим. Розробники постаралися врахувати побажання користувачів. Серед моделей-новинок можна знайти саме те, що потрібно не тільки звичайним користувачам, а й любителям мобільної фотозйомки або геймерам.

Компанія подбала про те, щоб усі її телефони відповідали найсуворішим критеріям якості, а їхні можливості викликали почуття задоволення та гордості. Пропонуючи своїм клієнтам тільки найкраще з можливого, POCO тримає порівняно доступні ціни навіть на флагманські пристрої. Крім того, регулярно проводяться акції, коли деякі телефони можна купити з солідною знижкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

POCO F5 Pro

Смартфон належить до числа преміальних пристроїв. У ньому поєднуються безкомпромісна продуктивність процесора Snapdragon 8 + Gen 1 і відточений дизайн. Пристрій доступний у трьох конфігураціях – 8 + 256 ГБ/12 + 256 ГБ/12 + 512 ГБ. Покупці цінують цей телефон за чудової якості екран діагоналлю 6,67 дюйма з частотою оновлення картинки 120 Гц. Він має роздільну здатність 3200×1440 і виконаний за технологією FIOW AMOLED. Екран оптимізований для якісного відображення навіть найскладнішого контенту.

Фотографічні можливості цього флагмана визначаються потрійною основною камерою, що складається з датчиків 64MP + 8MP + 2MP і камери для селфі та відеодзвінків на 16MP. Фізичні можливості датчиків доповнюються програмними рішеннями, за рахунок яких якість знімків і відеороликів наближається до якості матеріалів, знятих за допомогою цифрової камери професійного рівня. Безпека зберігання даних забезпечується сканером відбитків, що швидко спрацьовує, і функцією розпізнавання облич.

Значна частина комфорту використання залежить від того, наскільки автономний телефон. Якщо говорити про POCO F5 Pro, то батарея ємністю 6160 мА*год забезпечує його роботу протягом доби навіть при інтенсивному навантаженні. Не менш важливим є і час зарядки, який у даній моделі зведено до можливого мінімуму завдяки використанню швидкої дротової та бездротової зарядок потужністю 67 і 30 Вт, відповідно. Телефон виділяється стереодинаміками, захистом від водяних бризок і підтримкою стандарту зв’язку 5G.

POCO F5


Смартфон POCO F5 – представник нового покоління лінійки мобільних пристроїв від компанії POCO, яка стрімко завойовує популярність серед користувачів завдяки своєму поєднанню надійної якості, доступної ціни та високої продуктивності. Орієнтований на технологічних ентузіастів і молодь, POCO F5 продовжує наслідувати традиції своїх попередників, приділяючи основну увагу гнучкості та потужності функціоналу смартфона з урахуванням останніх інновацій в індустрії.

Один із ключових елементів смартфона POCO F5 – його процесор. У ньому використовується потужний чипсет, що дає змогу забезпечити високу продуктивність і швидкодію під час виконання як повсякденних завдань, так і ресурсномістких графічних застосунків і мобільних ігор. Великий обсяг оперативної та вбудованої пам’яті забезпечує чудову багатозадачність, плавний запуск додатків і можливість зберігання незліченного обсягу даних і мультимедіа.

Дизайн смартфона POCO F5 втілює привабливість, мінімалізм і ергономічність. Металевий корпус робить пристрій надійним і стійким до пошкоджень, а тонкі рамки екрана та вигнутий дисплей створюють враження безмежності. Покращена камера з набором додаткових функцій і високою роздільною здатністю дає змогу робити яскраві та чіткі знімки навіть за низьких світлових умов. Акумулятор високої ємності та оптимізований швидкий зарядний пристрій забезпечують тривалий час автономної роботи смартфона та можливість його швидкого заряджання.

POCO X5 Pro 5G


Є свої переваги і у смартфона POCO X5 Pro. Це апарат середнього класу, який матиме доречний вигляд і в руках суворих чоловіків, і в жіночій сумочці. Трубка доступна в трьох кольорах – синьому, яскравому жовтому і, звичайно, класичному чорному. Він виконаний у тонкому дизайні та відмінно справляється з усіма повсякденними функціями завдяки потужному восьмиядерному чипу Snapdragon778G, виконаному за технологією 6 нм. Залежно від потреб можна вибрати конфігурацію 6 + 128 ГБ або 8 + 256 ГБ.

Якісний екран діагоналлю 6,67 дюйма Flow AMOLED DotDisplay забезпечує комфортний перегляд відео та фото. Роздільна здатність 2400×1080 і частота оновлення картинки вкупі з фірмовими рішеннями знижують навантаження на очі. Якість екрана відзначають і користувачі, які вже мають реальний досвід використання цього пристрою.

Безумовно радує і камера з головним датчиком 108MP. Вона забезпечує чудові фото в найскладніших умовах зйомки, а з “фронталкою” на 16MP відеоконференції та фотографії приноситимуть лише радість, а не розчарування. У смартфоні використовується батарея на 5000 мА*год і реалізовано функцію турбозарядки, коли потужність досягає 67 Вт. За рахунок цього телефон не тільки “довго тримає”, а й заряджається вкрай швидко.

Телефон підтримує роботу в мережах п’ятого покоління і новітні версії стандартів NFC, WIFI, Bluetooth. Цікавою фішкою його є наявність роз’єму для підключення дротових навушників. Також є функція розпізнавання облич і коректно працюючий сканер відбитків пальців. Зовсім не дивно, що POCO X5 Pro 5G один з найбільш купованих смартфонів на сьогоднішній день.

POCO M5s


У POCO виходить навіть порівняно доступні телефони робити добре. Смартфон з найменуванням M5s відмінно підійде для щоденного використання. Багато хто знаходить його навіть більш зручним за рахунок дещо меншої діагоналі екрану. Вона становить 6,43 дюйма і пристрій вже не здається лопатою. Роздільна здатність при цьому цілком солідна 2400 × 1080, а матриця виконана за технологією AMOLED Dotdisplay, що гарантує бездоганну якість картинки за будь-яких умов освітлення.

Телефон побудований на восьмиядерному чипі MediaTek Helio G95, що працює в парі з 4 або 6 Гб оперативної пам’яті. Для зберігання даних передбачено два варіанти сховища – на 128 і 64 Гб. Батарея в цій трубці така ж потужна, як і в більш старших моделях – 5 000 мА*год. Смартфон не тільки “довго тримає”, а й заряджається швидко – потужність швидкої зарядки становить 33 Вт. Телефон POCO M5s впевнено працює в 4G мережах, має в своєму розпорядженні зчетверенну камеру на основі і гніздо для підключення дротових навушників.

На закінчення

Насправді, всі люди різні й у них різні інтереси та вподобання. Незалежно від того, що саме потрібно користувачеві, продуктивність і міць або зручність використання і доступність, все це можна знайти в новій лінійці смартфонів POCO.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.