У продажу з’явиться червоний варіант Xiaomi Redmi Note 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Червоний і синій колір стають модними останнім часом і Xiaomi випускає Redmi Note 5 в червоному кольорі. У Xiaomi практично є всі варіанти колірних рішень телефонів, крім червоного. Але не надовго!

Може бути, це відповідь на рух Apple – червоного iPhone 8, який офіційно представлений 10 квітня. Якщо так, то Xiaomi дійсно швидко реагують на конкурента.

Червоний Xiaomi Redmi Note 5

Офіційний плакат з’явився недавно в інтернеті. На відміну від ранньої моделі, на цей раз ми побачимо поєднання білого кольору спереду і червоного ззаду. Особисто я не прихильник такого рішення, я вважаю за краще передню частину телефону в чорному кольорі.

В даний час Xiaomi Redmi Note 5 доступний в чотирьох кольорах: блакитному, чорному, рожевому і золотом. Чому недоступний? Ну, тому, що перші партії телефону розпродали дуже швидко через високий попит. Продаж відновлено тільки вчора о 10 годині. Я думаю, що червона версія також повинна потрапити до нас найближчим часом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більш того, ця модель в найближчі кілька тижнів повинна з’явитися в Росії і сподіваюся, що і в більш «екзотичних» варіантах кольору. На жаль, до сих пір не відомо, скільки нам належить за нього заплатити, однак, дивлячись на останні рішення російських дистриб’юторів, очікую розумної ціни.

Якого кольору був би Ваш ідеальний телефон? По-моєму, червоний або блакитний (Redmi Note 4X) і інші незвичайні кольори. Це дійсно цікаві пропозиції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.