Tecno Pova 5 пропонує круті характеристики за невелику ціну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Tecno досить активно поводиться на ринку смартфонів і випускає нові моделі із завидною регулярністю. Наразі в асортименті виробника є відразу кілька актуальних лінійок смартфонів, і серед них “довгоживучі” Pova. Ці смартфони розраховані на молодіжну аудиторію і при цьому пропонують хорошу автономність і гідну начинку.

Дизайн вельми і вельми цікавий

Буквально вчора виробник анонсував для ринку Азії та Латинської Америки новий смартфон Tecno Pova 5. Відразу звертає на себе увагу нестандартний дизайн. На лицьовому боці ми отримує широкоформатний дисплей з невеликими рамками і плоскі глянцеві торці. Зате задня кришка розділена на горизонтальні смуги і там знаходиться майданчик для двох камер. Загалом дизайн цілком собі цікавий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Діагональ IPS екрану становить 6,78 дюйма з роздільною здатністю FHD+ і частотою оновлення 120 Гц. У ролі процесора використовується популярний Helio G99 з 8 Гб оперативної пам’яті. Щодо накопичувача будуть доступні варіанти на 128 або 256 Гб.

На вибір доступно три кольори

Роздільна здатність селфі-камери 8 Мпікс, а ззаду встановлена подвійна камера на 50 + 2 Мпікс. Цікаво, що в смартфоні буде встановлено лінійний вібромотор і стереодинаміки з технологією DTS.

Ємність батареї становить 6000 мАг зі швидкою 45 Вт зарядкою. Зрозуміло, девайс працює на 13-му Андроїді з фірмовою оболонкою HiOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.